.
Κατηγορία Αλλοι
Τετάρτη, 24 Νοεμβρίου 2010 11:16

Η AJP στο EWC

 

Μια νέα Πορτογαλική συμμετοχή

 


του Ανδρέα Γκλαβά
Φωτό: ajpmotos.com

Όπως ανακοινώθηκε στην επίσημη ιστοσελίδα του promoter για το παγκόσμιο πρωτάθλημα enduro, η μικρή Πορτογαλική φίρμα, AJP, πρόκειται να λάβει μέρος με την δική της ομάδα στο Grand Prix της Πορτογαλίας με δύο Πορτογάλους αναβάτες. Θα είναι η πρώτη φορά στην ιστορία της εταιρείας που αγωνίζεται στον κορυφαίο στίβο του παγκοσμίου πρωταθλήματος και για να προετοιμαστεί κατάλληλα για αυτό, θα προηγηθεί η συμμετοχή της στο αντίστοιχο Πορτογαλικό πρωτάθλημα.

Τα τελευταία χρόνια, η εταιρεία του Joao Pinto έχει κάνει τεράστια βήματα εξέλιξης και με πρωταγωνιστές τα τετράχρονα αερόψυκτα μοντέλα της στα 125, 200 και 250 κυβικά (AJP PR3, PR4 και PR5), προσπαθεί να εδραιωθεί στις κυρίαρχες Ευρωπαϊκές αγορές ως μια πιο οικονομική λύση για παιχνίδι στο χώμα.

Ακόμη δεν είναι γνωστό εάν οι μοτοσυκλέτες με τις οποίες θα αγωνιστούν οι δύο αυτοί αναβάτες στο παγκόσμιο πρωτάθλημα θα βασίζονται σε αυτές που έχουν ήδη κυκλοφορήσει στην παραγωγή, ή θα αποτελέσουν προάγγελο κάποιων μελλοντικών μοντέλων, το βέβαιο πάντως είναι πως έτσι εμπλουτίζεται η λίστα των εταιριών που συμμετέχουν στο EWC, κι αυτό μόνο καλό μπορεί να είναι για τον χώρο του enduro.

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Ανδρέας Γκλαβάς Γράφτηκε από Ανδρέας Γκλαβάς
Τελευταία τροποποίηση στις Τρίτη, 12 Ιουνίου 2012 13:27

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Marco Tarkkala Δίχρονος ο Ljunggren »
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon