.
Κατηγορία Αλλοι
Πέμπτη, 18 Νοεμβρίου 2010 11:08

Marco Tarkkala

 

Με Husaberg το 2011;

 



του Ανδρέα Γκλαβά
Φωτό: markotarkkala.com, ktmimages.com / J.Edmunds

Μετά από δύο χρόνια στην ομάδα της BMW και κατόπιν της Husqvarna, ο Φιλανδός προστατευόμενος του Juha Salminen, ο Marko Tarkkala φέρεται να βρίσκεται πολύ κοντά σε σύναψη συνεργασίας με την εργοστασιακή ομάδα της Husaberg για το παγκόσμιο πρωτάθλημα Enduro.

Το 2010 ήταν μια πολύ δύσκολη χρονιά για τον εικοσιοντάχρονο Φιλανδό, καθώς όλη την χρονιά φαίνεται να πάλευε για την εξέλιξη του νέου τετράχρονου TE 449 της Husqvarna, με αποτελέσματα που σε καμία περίπτωση δεν ανταποκρίνονται στο οδηγικό του επίπεδο. Με καλύτερη στιγμή φέτος, το λασπωμένο GP της Σλοβακίας, από όπου κατέκτησε δύο έκτες θέσεις στην κατηγορία Ε2, το 2010 είναι μια χρονιά που ο Tarkkala θα θέλει να αφήσει πίσω.

Κανείς μας δεν μπορεί να ξεχάσει τον Tarkkala του 2008, όταν στην τελευταία του χρονιά στην εργοστασιακή ομάδα της KTM αποτελούσε μόνιμο θαμώνα του βάθρου της μεγάλης κατηγορίας Ε3, κουβαλώντας μπόλικες ελπίδες για να φέρει ένα ακόμη πρωτάθλημα στην πατρίδα του.

Εάν επαληθευτούν τα σενάρια, ο Φιλανδός θα αρχίσει να “εργάζεται” στην ομάδα της Husaberg στο πλάι των Oriol Mena, Joakim Ljunggren, αλλά και του νεότερου αποκτήματος της ομάδας, του Pierre – Alexandre Renet.

Ελπίζουμε να θυμηθεί γρήγορα τον παλιό του εαυτό.

Φωτογραφίες


Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Ανδρέας Γκλαβάς Γράφτηκε από Ανδρέας Γκλαβάς
Τελευταία τροποποίηση στις Τρίτη, 12 Ιουνίου 2012 13:25

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Marco Melandri Η AJP στο EWC »
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon