.
Κατηγορία Αλλοι
Παρασκευή, 24 Σεπτεμβρίου 2021 13:05

Iannone: Αν σκέφτομαι το MotoGP, είτε θα τρελαθώ είτε θα αυτοκτονήσω!

Στο Misano βρέθηκε ο Andrea Iannone το περασμένο Σαββατοκύριακο για να παρακολουθήσει τον αγώνα και να δει παλιούς αντιπάλους του. Ο τιμωρημένος για doping Ιταλός συνεχίζει τη ζωή του, αλλά πάντα ένα μεγάλο μέρος αυτής θα αποτελεί και το MotoGP…

Η φλόγα μέσα του δεν έχει σβήσει και ο ίδιος, αν μπορούσε θα τα έδινε όλα για να επιστρέψει στο πρωτάθλημα που αγαπάει.

Το πάθος του είναι ασίγαστο και τα λόγια του, στις δηλώσεις που έκανε στην ισπανική AS, δείχνουν πόσο βαριά έχει πάρει το γεγονός ότι δεν του επιτρέπεται να αγωνιστεί στο MotoGP.

«Δεν είναι εύκολο να σας πω τι νοιώθω. Είναι σαν να έχω μέσα μου κάτι που με σκοτώνει κάθε μέρα κι αυτό επειδή δεν με αφήνουν να κάνω αυτό που αγαπώ τόσο πολύ. Μου λείπει κάθε μέρα…»

«Πέφτω στο κρεβάτι με αυτή τη σκέψη και ξυπνάω ως πιλότος… προπονούμαι ως πιλότος και ζω σαν να μην έχει αλλάξει τίποτα».

Και συνέχισε λέγοντας: «Δεν γίνεται όμως να το σκέφτομαι συνέχεια γιατί αν το κάνω, είτε θα τρελαθώ είτε θα αυτοκτονήσω».

Από την πρώτη στιγμή μετά την ανακοίνωση του αποκλεισμού του από κάθε άθλημα, ο Ιταλός δεν έχει σταματήσει να δηλώνει αθώος.

«Φυσικά και νοιώθω αδικημένος… αυτό που έγινε με εμένα πρέπει να αποτελέσει παράδειγμα για το άθλημά μας. Φυσικά αν κάποιος κάνει κάτι παράνομο πρέπει να τιμωρείται, αλλά κάθε άθλημα πρέπει να είναι διαφορετικό».

Και το όνειρο, η ελπίδα, όπως πάντα πεθαίνει τελευταία!

«Φυσικά κι ελπίζω ότι θα επιστρέψω στο MotoGP, αλλά δεν είναι εύκολο να το σκέφτομαι τώρα. Τα όνειρα δεν πεθαίνουν. Πολλά μπορούν να συμβούν σε ενάμιση χρόνο. Τώρα όμως ζω την κάθε μέρα ξεχωριστά».

Τέλος, τον ρώτησαν αν νοιώθει καλά και απάντησε: «Ναι, είμαι χαρούμενος και με βοηθά ότι νοιώθω και είμαι αθώος. Η FIM με αθώωσε και δεν το λέω εγώ, το λένε οι εξετάσεις που έκαναν».

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Νίκος Μπλούνας

Σπούδασε στο Τμήμα Ιστορίας-Αρχαιολογίας του ΕΚΠΑ και μαζί με την ιστορία, η άλλη μεγάλη του αγάπη είναι οι μοτοσυκλέτες. Ξεκίνησε αργά στο χώρο, με συγγραφή άρθρων για το παγκόσμιο πρωτάθλημα ταχύτητας μοτοσυκλετών στο motograndprix.gr.

Στη συνέχεια, από το 2013 και έως το 2020 ήταν ο παρουσιαστής των κατηγοριών Moto2 και Moto3 στην Cosmote TV, ενώ στο ίδιο χρονικό διάστημα αρθρογραφούσε και στο ελληνικό περιοδικό MotoGP World.

Από το 2021 είναι συντάκτης στο bikeit.gr και έχει αναλάβει την ενημέρωση σχετικά με το MotoGP.

Νίκος Μπλούνας Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Παρασκευή, 24 Σεπτεμβρίου 2021 13:07

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon