.
Κατηγορία Αλλοι
Πέμπτη, 16 Σεπτεμβρίου 2021 13:42

Σημαντικό βάρος της εξέλιξης στον Marc Marquez. Ο Bradl επιβεβαιώνει τον Puig – Η νέα μοτοσυκλέτα της Honda θα είναι στο τεστ του Misano

Στην Honda φαίνεται ότι δουλεύουν ανορθόδοξα αυτό το διάστημα, σε μια προσπάθεια να επανέλθουν στην κορυφή μέσω του κορυφαίου τους πιλότου. Τα λόγια του Stefan Bradl είναι αποκαλυπτικά…

Αυτό το Σαββατοκύριακο στο Misano όλοι έχουν στραμμένοι την προσοχή τους στον 14ο αγώνα της χρονιάς.

Ωστόσο υπάρχει και ένα εργοστάσιο που προσεγγίζει κάπως διαφορετικά αυτό το Σ/Κ.

Κι αυτό επειδή δεν είναι άτοπο να ισχυριστεί κανείς ότι οι δυο ημέρες των δοκιμών στην ιταλική πίστα, ίσως έχουν περισσότερη σημασία από το αγωνιστικό τριήμερο!

Τα λόγια του Pol Espargaro είναι χαρακτηριστικά:

«Περιμένω με ανυπομονησία του τεστ του Misano. Αυτές οι δύο ημέρες θα μας βοηθήσουν πάρα πολύ, επειδή ένα από τα μεγαλύτερα προβλήματά μας είναι η έλλειψη δοκιμών φέτος. Πρέπει να τις εκμεταλλευτούμε».

marquez-exelixi-bradl-tyc2.jpg

Κι όταν αναφερόμαστε σε δοκιμές, ένα αρκετά μεγάλο βάρος των νέων εξαρτημάτων των εργοστασίων περνά από τα χέρια των οδηγών εξέλιξης.

Στη Honda όμως τα πράγματα είναι διαφορετικά.

«Κάποιες φορές ό,τι νέο έχουμε πάει κατευθείαν στο γκαράζ του Marc Marquez και δεν έχω το χρόνο να το δοκιμάσω», αποκαλύπτει.

Τα λόγια αυτά επιβεβαιώνουν ότι η Honda όντως δεν θέλει να αλλάξει νοοτροπία στην εξέλιξη της RC213V, την οποία βασίζει σε πολύ μεγάλο μέρος στις ανάγκες του καλύτερού της οδηγού.

«Το τελευταίο διάστημα η Honda έχει φέρει νέα εξαρτήματα στους αγώνες, όμως δεν μπορώ να τα αξιολογήσω γιατί δεν τα δοκίμασα εγώ», συνεχίζει ο Bradl.

«Στο τεστ θα έχουμε τη μοτοσυκλέτα του 2022, αλλά δεν ξέρω αν θα είμαι κι εγώ εκεί. Εξαρτάται από το αν θέλουν να δοκιμάσω κάτι καινούργιο. Για την ώρα με έχουν βάλει για την Τρίτη, όμως αυτό μπορεί ν’ αλλάξει».

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Νίκος Μπλούνας

Σπούδασε στο Τμήμα Ιστορίας-Αρχαιολογίας του ΕΚΠΑ και μαζί με την ιστορία, η άλλη μεγάλη του αγάπη είναι οι μοτοσυκλέτες. Ξεκίνησε αργά στο χώρο, με συγγραφή άρθρων για το παγκόσμιο πρωτάθλημα ταχύτητας μοτοσυκλετών στο motograndprix.gr.

Στη συνέχεια, από το 2013 και έως το 2020 ήταν ο παρουσιαστής των κατηγοριών Moto2 και Moto3 στην Cosmote TV, ενώ στο ίδιο χρονικό διάστημα αρθρογραφούσε και στο ελληνικό περιοδικό MotoGP World.

Από το 2021 είναι συντάκτης στο bikeit.gr και έχει αναλάβει την ενημέρωση σχετικά με το MotoGP.

Νίκος Μπλούνας Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Πέμπτη, 16 Σεπτεμβρίου 2021 13:46

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon