.
Κατηγορία Αλλοι
Τετάρτη, 08 Σεπτεμβρίου 2021 12:33

ISDE 2021 – Η ομάδα της Ιταλίας και ο Guarneri με Fantic είναι παγκόσμιοι πρωταθλητές

[Δελτίο Τύπου Fantic Motor]

Η ιταλική ομάδα και ο Davide Guarneri είναι παγκόσμιοι πρωταθλητές στο International Six Days Enduro (ISDE) 2021. O Albin Norbinn πετάει σόλο στην κορυφή της κατηγορίας Νέων.

Η 95η έκδοση του Six Days πραγματοποιήθηκε στο Oltrepo 'Pavese, με 28 συμμετέχουσες χώρες έθνη και συνολικά πάνω από εξακόσιους αναβάτες. Η εκδήλωση, η οποία ξεκίνησε τη Δευτέρα 30 Αυγούστου, είχε σαν βάση το αεροδρόμιο Voghera – Rivanazzano για τις πρώτες πέντε ημέρες του αγώνα και το crossdrome Valle Scrivia στο Cassano Spinola στην επαρχία Alessandria όπου πραγματοποιήθηκε το πέρασμα την τελευταία ημέρα του αγώνα το Σάββατο 4 Σεπτεμβρίου.

Πολλοί αναβάτες με Fantic ήταν παρόντες στο ISDE: στην Ιταλική Ομάδα ο πρώην οδηγός ΜΧ, Davide Guarneri, καθώς και ο Albin Norrbin στην ομάδα της Σουηδίας Junior. Στην κατηγορία των συλλόγων όλη η ομάδα Italy 2 με σύνθεση των Kevin Cristino, Riccardo Fabris και Daniele Del Μπόνο οδηγούσε Fantic.

Η πρώτη μέρα δεν ήταν ιδιαίτερα τυχερή για τον Davide Guarneri, ο οποίος μετά από μερικά ατυχήματα στο τέλος της έμεινε μακριά από τις κορυφαίες θέσεις. Ωστόσο, ο αναβάτης με έδρα τη Μπρέσια δεν έχασε την ορμή του και τις επόμενες ημέρες κατέγραψε εξαιρετικούς χρόνους, τερματίζοντας όλες τις ημέρες ανάμεσα στις κορυφαίες θέσεις.

Όταν έφτασε η τελευταία μέρα όλα τα βλέμματα ήταν στραμμένα στον Davide Guarneri για το τελικό cross test. Ο πρώην πρωταθλητής motocross επιβραδύνθηκε στην αρχή από μερικούς αναβάτες και από τον πρώτο από τους επτά γύρους ο Davide Guarneri ανέβηκε αρκετές θέσεις. Περίπου στα μισά του αγώνα και ενώ καταλάμβανε τις πρώτες θέσεις, ένα ατύχημα περιέπλεξε τα σχέδια του Guarneri. Ο επίσημος αναβάτης Fantic της ομάδας Fantic Factory E / 50 Racing ανέβηκε στη σέλα και ξάφνιασε για άλλη μια φορά τους πολυάριθμους θεατές που βρέθηκαν εκεί, αναρριχόμενος ξανά μέχρι τις πρώτες θέσεις. Η εξαιρετική εμφάνιση του αναβάτη από την Μπρέσια μαζί με εκείνες όλης της ομάδας έδωσαν στην εθνική ομάδα της Ιταλίας την πολυπόθητη πρώτη θέση στο Παγκόσμιο τρόπαιο.

Εξαιρετικό αγώνας Six Days επίσης για τον αναβάτη της Fantic D'Arpa Racing Team, Albin Norrbin, ο οποίος με την Εθνική ομάδα Νέων της Σουηδίας κατέλαβε την τρίτη θέση συνολικά.

Η Team Italy 2, αποτελούμενη από τους Kevin Cristino, Riccardo Fabris και Daniele Del Bono δεν μπόρεσε να ανέβει στο βάθρο, αλλά στην ατομική κατηγορία C1, ο Kevin Cristino, κέρδισε μια εξαιρετική δεύτερη θέση και ο Riccardo Fabris μπήκε στην πρώτη δεκάδα.

Με την παρουσίαση του Six Days στο ιταλικό έδαφος, τα επόμενα βασικά ραντεβού των τριών ομάδων Fantic έχουν προγραμματιστεί για τις 25 και 26 Σεπτεμβρίου στη Fanna για τον τελευταίο γύρο του Assoluti D’ Italia και τον Οκτώβριο για τους δύο τελευταίους γύρους του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος Enduro στην Πορτογαλία και τη Γαλλία.

DAVIDE GUARNERI: "Θα έλεγα ότι αυτό το Six Days θα το κρατήσω στην καρδιά μου για το υπόλοιπο της ζωής μου. Μια υπέροχη νίκη για το κορυφαίο Τρόπαιο και νίκη στην κατηγορία Junior για την ομάδα. Όσο για την μοτοσυκλέτα της Fantic, θα έλεγα πως είχε μια εξαιρετική απόδοση στο γρήγορο Cross Test καθώς και το πολύ τεχνικό Enduro Test ». Αυτός είναι σίγουρα ένα σπάνιος συνδυασμός, καλή συνέχεια στο παγκόσμιο Davide.

RICCARDO FABRIS: "Διασκέδασα πολύ στην πρώτη μου συμμετοχή σε ένα Six Days. Το Fantic 125 ήταν υπέροχα αξιόπιστο και γρήγορο σε όλες τις ημέρες του ανταγωνισμού". Συγχαρητήρια Riccardo!

ALBIN NORBINN: "Είμαι ευχαριστημένος με το αποτέλεσμα που πήρα με την εθνική Σουηδίας στην κατηγορία Junior. Τώρα αυτό το βάθρο στο Six Days μπαίνει στο αρχείο και θα επικεντρωθώ στον τελικό της σεζόν". Καλή επιτυχία Albin.

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ

ISDE WORLD TROPHY
1 - Ιταλία - Davide Guarneri (Fantic)
2 – Ισπανία
3 – ΗΠΑ

ISDE JUNIOR
1 - Ιταλία
2 - Γαλλία
3 - Σουηδία - Albin Norrbin (Fantic)

Fantic.Motor.Hellas.Official/">FANTIC MOTOR HELLAS

fanticmotor.it/en/">www.fanticmotor.it/en/

fantic.com">www.caballerofantic.com

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon