.
Κατηγορία Αλλοι
Πέμπτη, 26 Αυγούστου 2021 10:32

[Gallery] Pep Guardiola και αφοι Marquez στο γήπεδο της Manchester City

Λίγο πριν το Grand Prix του Silverstone, τα αδέρφια Marquez επισκέφτηκαν το γήπεδο της Manchester City και φωτογραφήθηκαν με τον Pep Guardiola.

Ο Marc και ο Alex Marquez πριν την πίστα του Silverstone, έκαναν μια στάση στο γήπεδο της Manchester City, όπου και έβγαλαν φωτογραφίες με τον Ped Guardiola.

Πέρα από τον προπονητή της ομάδας, οι δύο Ισπανοί τα είπαν με μερικούς από τους αστέρες της City και στη συνέχεια παρακολούθησαν και την προπόνησή τους.

«Νοιώθω πολύ τυχερός που είδα από κοντά τον τρόπο που μιλά και προπονεί τους παίκτες του ο Guardiola», έλεγε μετά ο Marc.

«Ήταν ευχαρίστησή μου γιατί αγαπώ πολύ το ποδόσφαιρο και είναι εντυπωσιακό το πόσο οργανωμένη είναι η City και πως θέλει να γίνει η καλύτερη ομάδα».

Υπήρχαν και κοινά σημεία που συζήτησαν οι δυο τους. «Το πάθος είναι το πιο σημαντικό, αλλά και η εμπειρία και η πίεση… όλα αυτά».

«Μιλήσαμε με τον Pep γι’ αυτά και είχε μεγάλο ενδιαφέρον που κατάλαβα το πώς τα αντιμετωπίζει».

Από την πλευρά του, ο Guardiola είπε: «Είμαστε τυχεροί που έχουμε μαζί μας τον Marc και μάλιστα με λιακάδα, γιατί εδώ συνήθως έχει ομίχλη ή βροχή».

«Ήταν ωραία που είχαμε έναν τέτοιο παγκόσμιο πρωταθλητή και που μοιραστήκαμε κάποια πράγματα. Ήταν τιμή μας και τον ευχαριστούμε που ήρθε».

 

 

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Νίκος Μπλούνας

Σπούδασε στο Τμήμα Ιστορίας-Αρχαιολογίας του ΕΚΠΑ και μαζί με την ιστορία, η άλλη μεγάλη του αγάπη είναι οι μοτοσυκλέτες. Ξεκίνησε αργά στο χώρο, με συγγραφή άρθρων για το παγκόσμιο πρωτάθλημα ταχύτητας μοτοσυκλετών στο motograndprix.gr.

Στη συνέχεια, από το 2013 και έως το 2020 ήταν ο παρουσιαστής των κατηγοριών Moto2 και Moto3 στην Cosmote TV, ενώ στο ίδιο χρονικό διάστημα αρθρογραφούσε και στο ελληνικό περιοδικό MotoGP World.

Από το 2021 είναι συντάκτης στο bikeit.gr και έχει αναλάβει την ενημέρωση σχετικά με το MotoGP.

Νίκος Μπλούνας Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Πέμπτη, 26 Αυγούστου 2021 10:49

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon