.
Κατηγορία Αλλοι
Παρασκευή, 13 Αυγούστου 2021 15:56

Γι’ αυτό η Yamaha έδιωξε τον Vinales; [Δείτε το video] - Μόνιμος ο αποκλεισμός του Ισπανού(;) - Στη θέση του πιθανότατα ο Crutchlow!

Η Yamaha, αλλά και ο ίδιος ο Maverick Vinales, δεν μας έχουν αποκαλύψει περισσότερα για το τι ακριβώς οδήγησε στα άκρα τη σχέση τους. Όμως εδώ και μερικές ώρες κυκλοφορεί ένα video που ρίχνει αρκετό φως στην υπόθεση…

O 11ος Γύρος του MotoGP έχει ξεκινήσει από σήμερα το πρωί στην πίστα Red Bull Ring της Αυστρίας, αλλά με έναν μεγάλο απόντα.

Ο λόγος για τον Maverick Vinales, που η Yamaha αποφάσισε να μην επιτρέψει τη συμμετοχή του στο Grand Prix για «μη φυσιολογικό χειρισμό της μοτοσυκλέτας» στο προηγούμενο αγώνα.

Χωρίς να επεκταθεί περισσότερο, αρκετοί ήταν αυτοί που αμφισβητούσαν τους λόγους του κατασκευαστή.

Όμως από χτες το βράδυ κυκλοφόρησε ένα video από τον αγώνα της Αυστρίας πριν από μία εβδομάδα, όταν ο Vinales επέστρεφε απογοητευμένος στα pits.

Να θυμίσουμε ότι ο Ισπανός αντιμετώπισε, όπως είπε, πολλά προβλήματα με τη μοτοσυκλέτα του στη δεύτερη έναρξη του αγώνα, ενώ τα είχε πάει πάρα πολύ καλά στην πρώτη.

Στο video, το οποίο μπορείτε να δείτε ΕΔΩ (πρέπει να κάνετε εγγραφή στο motogp.com αν δεν έχετε κάνει), βλέπουμε τον Ισπανό να ανοίγει έντονα το γκάζι σε δύο περιπτώσεις, καθώς επιστρέφει στο γκαράζ της Yamaha.

Γι’ αυτό το λόγο η Yamaha άφηνε να εννοηθεί στην ανακοίνωσή της ότι ο οδηγός της εσκεμμένα πήγε να «σπάσει» τον κινητήρα της μοτοσυκλέτας του…

Ο ίδιος ο Ισπανός δεν έχει απαντήσει κάτι για να υπερασπιστεί τον εαυτό του, αν και δήλωσε στα social media ότι θα το κάνει σύντομα.

Οι ραγδαίες εξελίξεις στο στρατόπεδο της Yamaha, «δείχνουν» ότι ο Vinales θα αποτελέσει παρελθόν από την ομάδα πολύ πριν ολοκληρωθεί η σεζόν.

Ήδη ακούγεται ότι ο Cal Crutchlow θα πάρει τη θέση του Ισπανού στον επόμενο αγώνα, σε δύο εβδομάδες από τώρα, στο Silverstone.

Παράλληλα θα είναι σε ετοιμότητα και ο Jake Dixon, ο οποίος αν κληθεί θα κάνει το ντεμπούτο του στη μεγάλη κατηγορία.

Το ντεμπούτο του Άγγλου θα γίνει με την ομάδα της Petronas, καθώς ο Morbido δεν είναι ακόμα έτοιμος να επιστρέψει και αν όντως ο αντικαταστάτης του, ο Crutchlow, πάρει τη θέση του Vinales τότε θα υπάρξει κενό στην ομάδα.

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Νίκος Μπλούνας

Σπούδασε στο Τμήμα Ιστορίας-Αρχαιολογίας του ΕΚΠΑ και μαζί με την ιστορία, η άλλη μεγάλη του αγάπη είναι οι μοτοσυκλέτες. Ξεκίνησε αργά στο χώρο, με συγγραφή άρθρων για το παγκόσμιο πρωτάθλημα ταχύτητας μοτοσυκλετών στο motograndprix.gr.

Στη συνέχεια, από το 2013 και έως το 2020 ήταν ο παρουσιαστής των κατηγοριών Moto2 και Moto3 στην Cosmote TV, ενώ στο ίδιο χρονικό διάστημα αρθρογραφούσε και στο ελληνικό περιοδικό MotoGP World.

Από το 2021 είναι συντάκτης στο bikeit.gr και έχει αναλάβει την ενημέρωση σχετικά με το MotoGP.

Νίκος Μπλούνας Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Παρασκευή, 13 Αυγούστου 2021 16:02

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon