.
Κατηγορία Αλλοι
Σάββατο, 26 Ιουνίου 2021 11:15

Ίσως και 2 μήνες εκτός ο Morbido μετά το χειρουργείο!

Επιτυχημένη ήταν η χτεσινή επέμβαση στο αριστερό γόνατο του Franco Morbidelli, με τον πιλότο της Petronas να αντιμετωπίζει τώρα το ενδεχόμενο να μείνει εκτός δράσης για δύο μήνες.

Την Τρίτη που μας πέρασε, κατά τη διάρκεια προπόνησης, ο Franco Morbidelli χτύπησε στο αριστερό του πόδι το οποίο είχε τραυματίσει πριν από λίγο καιρό στη Βαρκελώνη.

Το νέο χτύπημα ήταν σοβαρό και ο Ιταλοβραζιλιάνος χρειάστηκε να μπει στο χειρουργείο χτες και μέχρι την Κυριακή θα παραμείνει στο νοσοκομείο.

Όπως αναφέρει σε δηλώσεις του, το μόνο που είχε στο μυαλό του όταν έπαιρνε την απόφασή του να χειρουργηθεί, ήταν «…να επιστρέψω στην καλύτερη δυνατή κατάσταση και να αποδώσω και πάλι στο 100% πάνω στη μοτοσυκλέτα μου».

Η περίοδος ανάρρωσης του Morbido ίσως φτάσει και τις 8 εβδομάδες, κάτι που φυσικά σημαίνει ότι ενδεχομένως να μην καταφέρει να δώσει το παρών στους δύο αγώνες της Αυστρίας.

fmespana2.jpg

Αυτό το Σ/Κ είναι ο Garret Gerloff αυτός που αντικαθιστά τον Franco Morbidelli, αλλά ο Αμερικανός δεν θα είναι σε θέση να κάνει το ίδιο και στην Αυστρία, αφού θα έχει αγώνα για τα WSBK στην Τσεχία.

Αυτό σημαίνει ότι το πιθανότερο είναι να πάρει τη θέση του Morbidelli ο Cal Crutchlow, τον οποίο ήθελε η Petronas και για το GP του Assen.

Εδώ να σημειώσουμε ότι η Yamaha έκανε πρόταση και στον Toprak Razgatlioglu να οδηγήσει την Μ1 της Petronas, αλλά ο Τούρκος αρνήθηκε.

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Νίκος Μπλούνας

Σπούδασε στο Τμήμα Ιστορίας-Αρχαιολογίας του ΕΚΠΑ και μαζί με την ιστορία, η άλλη μεγάλη του αγάπη είναι οι μοτοσυκλέτες. Ξεκίνησε αργά στο χώρο, με συγγραφή άρθρων για το παγκόσμιο πρωτάθλημα ταχύτητας μοτοσυκλετών στο motograndprix.gr.

Στη συνέχεια, από το 2013 και έως το 2020 ήταν ο παρουσιαστής των κατηγοριών Moto2 και Moto3 στην Cosmote TV, ενώ στο ίδιο χρονικό διάστημα αρθρογραφούσε και στο ελληνικό περιοδικό MotoGP World.

Από το 2021 είναι συντάκτης στο bikeit.gr και έχει αναλάβει την ενημέρωση σχετικά με το MotoGP.

Νίκος Μπλούνας Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Σάββατο, 26 Ιουνίου 2021 11:16

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon