.
Κατηγορία Αλλοι
Παρασκευή, 11 Ιουνίου 2021 11:11

MotoGP – Και ο Σεπτέμβριος με κόσμο στις κερκίδες των Grand Prix!

Μετά τους δύο αγώνες στο Red Bull Ring, που θα γίνουν τον Αύγουστο, φαίνεται ότι και το Grand Prix της Aragon θα φιλοξενήσει φιλάθλους στα μέσα Σεπτεμβρίου.

Μετά το καλοκαιρινό διάλειμμα του MotoGP, η κανονικότητα δείχνει ότι σιγά-σιγά επιστρέφει στο πρωτάθλημα.

Πριν από μερικές ώρες, είχαμε την επίσημη ανακοίνωση ότι οι δύο αγώνες στο Red Bull Ring θα γίνουν με θεατές και μάλιστα χωρίς περιορισμό στον αριθμό αυτών. Θεωρητικά, λοιπόν, θα είναι οι πρώτοι που θα γίνουν με γεμάτη πίστα από την αρχή της πανδημίας και μετά!

Περισσότερα για τον διπλό αγώνα στην Αυστρία – που θα γίνει στις 08 και 15 Αυγούστου – μπορείτε να διαβάσετε κάνοντας κλικ ΕΔΩ.

Λίγο μετά την ανακοίνωση για την Αυστρία, είχαμε την Motorland Aragon να ανακοινώνει ότι θα είναι σε θέση να φιλοξενήσει 20.000 θεατές στον αγώνα που θα διεξαχθεί εκεί στις 12 Σεπτεμβρίου.

aragon2.jpg

Οι υπεύθυνοι ασφαλείας του MotoGP συνεδρίασαν την Τετάρτη και ύστερα από διαβουλεύσεις, έδωσαν το πράσινο φως για θεατές στην πίστα.

Πριν από το Grand Prix, θα γίνει στην πίστα της Aragon ο αγώνας για το World Touring Car Championship όπου και εκεί θα επιτραπούν θεατές.

Πάντως, πρέπει να σημειώσουμε ότι μετά το καλοκαιρινό διάλειμμα – δηλαδή την πρώτη εβδομάδα του Αυγούστου – η όλη κατάσταση με την πανδημία θα επανεξεταστεί από την επιτροπή ασφαλείας του MotoGP και τα δεδομένα μπορεί να αλλάξουν.

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Νίκος Μπλούνας

Σπούδασε στο Τμήμα Ιστορίας-Αρχαιολογίας του ΕΚΠΑ και μαζί με την ιστορία, η άλλη μεγάλη του αγάπη είναι οι μοτοσυκλέτες. Ξεκίνησε αργά στο χώρο, με συγγραφή άρθρων για το παγκόσμιο πρωτάθλημα ταχύτητας μοτοσυκλετών στο motograndprix.gr.

Στη συνέχεια, από το 2013 και έως το 2020 ήταν ο παρουσιαστής των κατηγοριών Moto2 και Moto3 στην Cosmote TV, ενώ στο ίδιο χρονικό διάστημα αρθρογραφούσε και στο ελληνικό περιοδικό MotoGP World.

Από το 2021 είναι συντάκτης στο bikeit.gr και έχει αναλάβει την ενημέρωση σχετικά με το MotoGP.

Νίκος Μπλούνας Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Παρασκευή, 11 Ιουνίου 2021 11:13

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon