.
Τετάρτη, 28 Απριλίου 2021 10:45

Yamaha Factory MXGP και MX2 2021 – Παρουσίαση των εργοστασιακών ομάδων [Βίντεο]

Ενάμιση μήνα πριν την έναρξη του παγκοσμίου πρωταθλήματος ΜΧ η Yamaha μας συστήνει τις ανανεωμένες ομάδες της για το 2021.

Η Monster Energy Yamaha Factory ετοιμάζεται για την έναρξη του πρωταθλήματος τον προσεχή Ιούνιο και μας παρουσιάζει τις εργοστασιακές της ομάδες για τις δύο κύριες κατηγορίες του FIM Motocross World Championship, MXGP και MX2, οι οποίες μπαίνουν στη μάχη του 2021 με νέες συνθέσεις και πολλές φιλοδοξίες.

Η Monster Energy Yamaha Factory MXGP Team ξεκινά τη χρονιά με μια ομάδα τριών αναβατών, με πρώτο και εμπειρότερο τον Jeremy Seewer στην τέταρτη χρονιά του με τη Yamaha και τρίτη με την εργοστασιακή ομάδα.

Δίπλα του έρχονται δύο νέα πρόσωπα, ο Glenn Coldenhoff που ως πέρυσι φορούσε πορτοκαλιά χρώματα, και ο Ben Watson που προήχθη εσωτερικά στη Yamaha από την ομάδα ΜΧ2.

Στην κατηγορία των 250 κυβικών, Monster Energy Yamaha Factory MX2 Team ακολουθεί σε λογική την ομάδα των 450 (MXGP) υιοθετώντας μια μίξη εμπειρίας και νεανικού ενθουσιασμού.

Πρώτος αναβάτης της είναι ο γνωστός μας Jago Geerts, ο οποίος πέρυσι ήταν για το μεγαλύτερο μέρος της σεζόν μέσα στη διεκδίκηση του τίτλου και μοιραία φέτος θέτει ως στόχο μόνο την κορυφή.

Δίπλα του παραμένει ο ταλαντούχος Maxime Renaux και προστίθεται (στη θέση του Watson) o Thibault Benistant στο ντεμπούτο του στο υψηλότερο παγκόσμιο επίπεδο.

Με τις δύο ανανεωμένες και πεινασμένες για διακρίσεις ομάδες της η Yamaha φιλοδοξεί να διατηρήσει και το 2021 τον τίτλο της ως ΜΧ2 Manufacturer of the Year (Κατασκευαστής της Χρονιάς).

Τα Παγκόσμια Πρωταθλήματα FIM Motocross MXGP και MX2 είναι προγραμματισμένα να ξεκινήσουν στις 13 Ιουνίου με το GP της Ρωσίας στο Orlyonok.

Δείτε στη συνέχεια το επίσημο βίντεο από την παρουσίαση της ομάδας, με εντυπωσιακά πλάνα δράσης και δηλώσεις από όλους τους αναβάτες της.

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα

Πολυμέσα

Σπύρος Τσαντήλας

Λίγο μετά το τέλος των σπουδών του στο Τμήμα Φυσικής του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών και τους απαραίτητους 18 μήνες στρατιωτικής θητείας, πρωτομπήκε στον χώρο από το περιοδικό ΜΟΤΟ στις αρχές του 2000.

Συνέχισε περνώντας από σχεδόν όλα τα περιοδικά του χώρου, 2Τροχοί, 0300, Moto Τρίτη – ξέφυγε το Powerbikes που δεν το πρόλαβε πριν κλείσει. Από το 2008 άφησε πίσω το χαρτί για την αμιγώς διαδικτυακή απόπειρα του πρωτοποριακού eBike και έκτοτε συνεχίζει να συνεργάζεται με ηλεκτρονικά μέσα τόσο εσωτερικού όσο και εξωτερικού.

Σπύρος Τσαντήλας Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Τετάρτη, 28 Απριλίου 2021 10:50

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon