.
Κατηγορία Αλλοι
Τρίτη, 30 Μαρτίου 2021 16:18

Η Fantic και ο Guarneri κερδίζουν άλλο ένα αγώνα του Ιταλικού πρωταθλήματος Enduro

[Δελτίο Τύπου]
Το μικρό χωριό της Σικελίας, Custonaci, στην επαρχία Trapani, φιλοξένησε τη δεύτερη και τρίτη πράξη του κορυφαίου ιταλικού πρωταθλήματος και οι αναβάτες των Fantic πρωταγωνίστησαν σε έναν πολύ απαιτητικό και δύσκολο αγώνα κυριαρχώντας και εντυπωσιάζοντας κατά τη διάρκεια των δύο ημερών του αγώνα, το Σάββατο 27 και την Κυριακή 28 Μαρτίου.

Οι διοργανωτές της δεύτερης και τρίτης πράξης του Assoluti d'Italia di Enduro δημιούργησαν έναν αγώνα με τρεις πολύ απαιτητικές ειδικές, τόσο με σκληρό όσο και βραχώδες έδαφος αλλά ταυτόχρονα σε ένα πολύ γραφικό περιβάλλον . Οι Fantic XE 125 των τριών εργοστασιακών μας ομάδων αποδείχτηκαν και πάλι αξιόπιστες, ανταγωνιστικές μοτοσυκλέτες και ολοκλήρωσαν τον διπλό αγώνα χωρίς προβλήματα.

Στην κατηγορία 125 ο πρώην cross αναβάτης Davide Guarneri (E / 50 Racing Fantic Factory Team) ξεχώρισε σαφώς και κέρδισε και τις δύο ημέρες του αγώνα, κυριαρχώντας από την πρώτη ειδική και κατκτώντας την 1η θέση Γενικής. Επίσης εξαιρετική απόδοση από τον τοπικό αναβάτη Giuliano Mancuso (Fantic Darpa Racing Team) που πέτυχε την δεύτερη θέση στην κατηγορία 125, το αποτέλεσμα δύο δεύτερων θέσεων της ημέρας.

Το τέλος της εβδομάδας στο Custonaci ήταν τέλειο και για τον Riccardo Fabris. Ο αναβάτης από το Βένετο κέρδισε και τις δύο μέρες του αγώνα στην κατηγορία Youth, δείχνοντας ταυτόχρονα μεγάλη επιμονή και αποφασιστικότητα. Εξαιρετική απόδοση και για τον Daniele Delbono (E / 50 Racing Fantic Factory Team) που κατέλαβε την τρίτη θέση στην YOUTH και τις δύο ημέρες του αγώνα. Ο Kevin Cristino (Fantic Darpa Racing Team) έκανε ένα καλό αγώνα στην ίδια κατηγορία τερματίζοντας στην τέταρτη θέση.

Καλή απόδοση στην κατηγορία Foreigners για τους Harry Edmondson (Fantic JET Racing) και Jed Etchell (Fantic Darpa Racing Team).

Το επόμενο ραντεβού σε περίπου ένα μήνα στο Piediluco στην επαρχία Terni το Σάββατο 24 και την Κυριακή 25 Απριλίου, όπου θα πραγματοποιηθεί η τέταρτη και πέμπτη πράξη του Assoluti d'Italia di Enduro.

JED ETCHELLS: «Ήταν ένα περίπλοκο Σαββατοκύριακο, αλλά σίγουρα θα αναπληρώσω το χαμένο έδαφος στο επόμενο ραντεβού».

DAVIDE GUARNERI: «Μια άλλη σημαντική νίκη για μένα και για την ομάδα που εργάζεται σκληρά. Τώρα επικεντρωνόμαστε στην επόμενη πρόκληση ».

HARRY EDMONDSON: «Εδώ στη Σικελία ήταν μια εξαιρετική προπόνηση εν αναμονή του παγκόσμιου πρωταθλήματος».

RICCARDO FABRIS: «Είμαι χαρούμενος για τη διπλή νίκη που αποκτήθηκε εδώ στο Custoanci, τώρα συνεχίζουμε να δουλεύουμε σκληρά για να πάμε ξανά στο κορυφαίο βήμα του βάθρου».

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ 125

1) DAVIDE GUARNERI (FANTIC), 60 P. - 2) GIULIANO MANCUSO (FANTIC), 51 P. - 3) Filippo Colarusso (Husqvarna), 39 P.

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ YOUTH

1) RICCARDO FABRIS (FANTIC), 53 P. - 2) G. Pasinetti (Beta), 49 σελ. - 3) DANIELE DELBONO (FANTIC), 47 Π.
4) KEVIN CRISTINO (FANTIC), 44 P.

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ FOREIGNERS

1) W. Ruprecht (TM), 53 P. - B. Freeman (Beta), 45 P. - A. Magain (Sherco), 43 P.
19) JED ETCHELLS (FANTIC), 4 P. - 22) HARRY EDMONDSON (FANTIC), P. 1 - 30) LUKE MURPHY (FANTIC), P. 0

 

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon