.
Κατηγορία Αλλοι
Παρασκευή, 20 Νοεμβρίου 2020 10:03

Αγωνιστική δράση Σαββατοκύριακου 21-22 Νοεμβρίου 2020

Τελευταίες αγωνιστικές ανάσες μιας πολύ δύσκολης χρονιάς

Φτάνοντας στον τελευταίο κατήφορο του Νοέμβρη και με τις γιορτές ενόψει, η αγωνιστική δράση έχει περιοριστεί στο ελάχιστο – και αυτό με τη σειρά του σε ό,τι έχει επιβιώσει των περιορισμών λόγω covid-19.

Αυτό που ξεχωρίζει στο πρόγραμμα αυτού του διημέρου είναι φυσικά το MotoGP που τρέχει τον 15ο και τελευταίο του φετινό αγώνα, επισκεπτόμενο για πρώτη φορά στην ιστορία του την πίστα του Portimao.

Ο παγκόσμιος πρωταθλητής MotoGP 2020 έχει ήδη αναδειχθεί – και είναι ο Joan Mir της Suzuki – ωστόσο οι Moto2 και Moto3 παραμένουν ανοικτές και οι τίτλοι τους θα κριθούν σε αυτόν τον απρόβλεπτο αγώνα. Απρόβλεπτος διότι κανείς δεν γνωρίζει αυτήν την πίστα, δεν υπάρχουν προηγούμενα δεδομένα τηλεμετρίας από αυτήν για να προσφέρουν μια βάση αφετηρίας, οπότε όλα τα ενδεχόμενα φαντάζουν ανοικτά.

Στο ευρωπαϊκό επίπεδο υπάρχει μόνο ένας αγώνας για το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Bajas, το Baja TT Dehesa Extremadura στην Ισπανία.

Όσο για την Ελλάδα, είμαστε ακόμη σε καθεστώς αναστολής κάθε αγωνιστικής δραστηριότητας, οπότε αγώνες γιοκ – και δεν προβλέπεται να αλλάξει κάτι σε αυτό πριν μπούμε στο 2021.

Αγωνιστική δράση 21-22 Νοεμβρίου

- Παγκόσμιο Πρωτάθλημα MotoGP, 15ος αγώνας, Portimao (Πορτογαλία)

- Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Bajas, 2ος αγώνας, Badajoz (Ισπανία)

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon