.
Κατηγορία Αλλοι
Πέμπτη, 01 Οκτωβρίου 2020 09:55

Fantic, EnduroGP - Ο Jed Etchells επικρατεί στο ιταλικό GP με διπλή νίκη

[Δελτίο Τύπου]

Διπλή επιτυχία για τον Jed Etchells και τα FANTαστικά χρώματα στο ιταλικό GP που πραγματοποιήθηκε το περασμένο Σαββατοκύριακο στο Spoleto. Bάθρο και για τον Harry Edmondson.

Το Σπολέτο φιλοξένησε τη δεύτερη πράξη της ταραγμένης σεζόν του 2020 και το Ιταλικό GP είδε τους αναβάτες μας να επιβεβαιώνουν το κορυφαίο τους επίπεδο πετυχαίνοντας πλήθος νικών για την Fantic. Το Ιταλικό GP χωρίστηκε σε δύο μέρη, το Σάββατο πραγματοποιήθηκε κάτω από έναν ζεστό φθινοπωρινό ήλιο και οι ειδικές δοκιμές ήταν γεμάτες με θεατές, ενώ την επόμενη μέρα το κοινό ήταν περιορισμένο λόγω έντονης βροχόπτωσης που έπεσε κατά τη διάρκεια της ημέρας και έφερε στις τρεις ειδικές ακραίο βαθμό δυσκολίας.

Ο Jed Etchells με το Fantic XE 125 έκανε μια εξαιρετική εμφάνιση κερδίζοντας και τις δύο μέρες του αγώνα και έγινε προς ώρας ηγέτης της κατηγορίας. Ο αναβάτης της Fantic Darpa Racing Team οδήγησε υποδειγματικά, πετυχαίνοντας εξαιρετικούς χρόνους και στις τρεις ειδικές δοκιμές απομακρυνόμενος έτσι σημαντικά από τους αντιπάλους του.

Κατά τη διάρκεια των δύο ημερών του αγώνα, ο Harry Edmondson έδωσε άλλο ένα παγκόσμιο βάθρο στη Fantic. Ο αναβάτης της Fantic Jet Racing έκανε μια πολύ καλή εμφάνιση και την Κυριακή ανέβηκε στο βάθρο.

Τέλος ο τρίτος οδηγός της Fantic, Hugo Svard (Fantic Darpa Racing Team) είχε δύο καλές μέρες στο Ιταλικό GP. Την πρώτη μέρα ο Φινλανδός αναβάτης τερμάτισε στην έβδομη θέση, ενώ την Κυριακή κατέκτησε μια πολύ καλή τέταρτη θέση.

Ο Riccardo Fabris Φάμπρις έτρεξε τον πρώτο του παγκόσμιο αγώνα στο Σπολέτο, και μπήκε στην πρώτη δεκάδα την πρώτη μέρα, ενώ την επόμενη μέρα δεν ξεπέρασε τη 14η θέση.

Οι δύο ομάδες μας δεν θα επιστρέψουν ακόμη στη βάση, αλλά θα μετακινηθούν βόρεια της λίμνης Iseo όπου ο επόμενος γύρος του Enduro Absolutes της Ιταλίας θα πραγματοποιηθεί το επόμενο Σαββατοκύριακο (2 -3 και 4 Οκτωβρίου) στο Darfo Boario Terme.

JED ETCHELLS: “Ένα τέλειο Σαββατοκύριακο! Κατάφερα να είμαι αποφασιστικός από την πρώτη έως την τελευταία ειδική και σε όλες τις καιρικές συνθήκες. Μου άρεσαν οι 3 ειδικές πάρα πολύ. Τώρα εστιάζουμε στα δύο Πορτογαλικά GP .”

HARRY EDMONDSON: “Είμαι ικανοποιημένος με τα αποτελέσματα, αυτή είναι η πρώτη μου χρονιά στο παγκόσμιο πρωτάθλημα και πρέπει να συγκεντρώσω εμπειρία. Με λυπεί η πτώση στην τελευταία ειδική γιατί πίστεψα έντονα στη δεύτερη θέση.”

HUGO SVARD: “Ένα σκληρό Σαββατοκύριακο. Δεν μπόρεσα να είμαι αρκετά γρήγορος στις ειδικές και τα αποτελέσματα που πήρα δεν με ικανοποιούν πολύ, αλλά θα καταφέρω καλύτερα στην Πορτογαλία.”

RICCARDO FABRIS: "Είμαι ευχαριστημένος με την πρώτη μου παγκόσμια εμπειρία, σίγουρα πήγα πιο γρήγορα σε στεγνό έδαφος και το Σάββατο η δέκατη θέση στον τερματισμό ήταν μια ωραία έκπληξη".

Αποτελέσματα

ΗΜΕΡΑ 1

1. Jed Etchells (Fantic) - 2. Sergio Navarro (Husqvarna) - 3. Claudio Spanu (Husqvarna) - 5. Harry Edmondson (Fantic) - 7. Hugo Svard (Fantic)

ΗΜΕΡΑ 2

1. Jed Etchells (Fantic) - 2. Sergio Navarro (Husqvarna) - 3. Harry Edmondson (Fantic) - 4. Hugo Svard (Fantic)

ΓΕΝΙΚΗ ΚΑΤΑΤΑΞΗ YOUTH CLASS

1. Jed Etchells (Fantic) 73 pts - 2. Sergio Navarro (Husqvarna) 68 pts. - 3. Claudio Spanu (Husqvarna) 61 pts - 4. Harry Edmondson (Fantic) 54 pts. - 5. Hugo Svard (Fantic) 44 pts.

 

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Σπύρος Τσαντήλας

Λίγο μετά το τέλος των σπουδών του στο Τμήμα Φυσικής του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών και τους απαραίτητους 18 μήνες στρατιωτικής θητείας, πρωτομπήκε στον χώρο από το περιοδικό ΜΟΤΟ στις αρχές του 2000.

Συνέχισε περνώντας από σχεδόν όλα τα περιοδικά του χώρου, 2Τροχοί, 0300, Moto Τρίτη – ξέφυγε το Powerbikes που δεν το πρόλαβε πριν κλείσει. Από το 2008 άφησε πίσω το χαρτί για την αμιγώς διαδικτυακή απόπειρα του πρωτοποριακού eBike και έκτοτε συνεχίζει να συνεργάζεται με ηλεκτρονικά μέσα τόσο εσωτερικού όσο και εξωτερικού.

Σπύρος Τσαντήλας Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Πέμπτη, 01 Οκτωβρίου 2020 17:29

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon