.
Κατηγορία Αλλοι
Τετάρτη, 30 Σεπτεμβρίου 2020 16:33

MotoGP - Ανακοινώθηκαν οι 2 ομάδες Ducati για το 2021

Την ίδια μέρα ανακοινώθηκαν τα ονόματα τόσο της εργοστασιακής όσο και της περιφερειακής ομάδας της Ducati για το MotoGP του 2021, αλλά και μια σημαντική τεχνική λεπτομέρεια για τις μοτοσυκλέτες των 4 αναβατών. 

Κάπως έτσι, οι ομόσταυλοι στην περιφερειακή ομάδα Pramac Ducati, Jack Miller και Francesco Bagnaia πήραν παράλληλα "προαγωγή", για να αποτελέσουν τους εργοστασιακούς αναβάτες του Borgo Panigale για το MotoGP του 2021.

Στις θέσεις τους στην Pramac το 2021 θα αγωνίζονται οι Johann Zarco και... Jorge Martin (!), με μια σημαντική τεχνική λεπτομέρεια. Οι μοτοσυκλέτες τους θα είναι ΙΔΙΕΣ με εκείνες των αναβατών της εργοστασιακής ομάδας της Ducati.

Κάπως έτσι η Ducati πατάει στα βήματα που χάραξαν Yamaha και KTM, δίνοντας και στους 4 πιλότους της τη δυνατότητα να παλέψουν επί ίσοις όροις, όσον αφορά στις μοτοσυκλέτες τους, και ξεπερνώντας έτσι την όποια γκρίνια από τους "δεύτερους".

Και ξαφνικά, η ιταλική εταιρεία που έδειχνε εγκλωβισμένη στους Dovizioso και Petrucci, που επί σειρά ετών δεν μπορούσαν να της φέρουν τον τίτλο, φτάνοντας στο παρά πέντε, γέμισε τις 2 ομάδες της με 4 φρέσκα ταλέντα, που δείχνουν έτοιμα για  όλα την επόμενη σεζόν.

Από τον μαθητή του Rossi, Bagnaia, στον εξίσου ταλαντούχο Zarco που "δεν πήγε το RC16", στον Αυστραλό "Jackass" και στον Ισπανό Πρωταθλητή Moto3 του 2018 και νυν αγωνιζόμενο Moto2, που η Ducati "'αρπαξε" μέσα από τα χέρια της KTM.

Και με την επιστροφή του Marc Marquez αλλά και την εσωτερική μεταγραφή Rossi-Quartararo, ανυπομονούμε από τώρα να δούμε τις μάχες της επόμενης σεζόν, με τα νέα ταλέντα ενάντια στο παλιό "Status Qvo".

Βρισκόμαστε εις αναμονή για να δούμε πού θα καταλήξουν Petrucci και Dovizioso.

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon