.
Κατηγορία Αλλοι
Παρασκευή, 07 Αυγούστου 2020 10:08

Αγωνιστική δράση Σαββατοκύριακου 8-9 Αυγούστου 2020

Τριπλή παγκόσμια δόση!

Για όποιον δεν λιάζεται σε παραλίες και ξαπλώστρες, αυτό το σαββατοκύριακο φέρνει μια αύρα από τα παλιά, με τρεις αγώνες κορυφαίων παγκοσμίων πρωταθλημάτων στο ίδιο διήμερο.

MotoGP στο Brno, απόντος του Marc Marquez και με τον Fabio Quartararo να “απειλεί” μια επίδοση (3 σερί νίκες στους ισάριθμους πρώτους αγώνες της σεζόν) που στην οικογένεια της Yamaha έχει να συμβεί από το 1980 και τον Βασιλιά Kenny Roberts, ενώ ο Valentino Rossi βλέπει μπροστά του το σημαδιακό 200ό βάθρο στη μεγάλη κατηγορία.

WorldSBK στην Πορτογαλία, με τον νέο πρωταγωνιστή της σειράς Scott Redding να εντυπωσιάζει ως αναμενόταν με τη Ducati και τον Jonathan Rea στο κατόπι του. Θα έχουμε άραγε μιαν επανάληψη των περσινών;

MXGP στη Λετονία, στην επανέναρξη σε ένα παγκόσμιο πρωτάθλημα που έχει όλα τα φόντα να εξελιχθεί σε ανεπανάληπτο θρίλερ, καθώς φέτος έχουμε την τύχη να απολαμβάνουμε τουλάχιστον 4 επίδοξους πρωταγωνιστές στη μεγάλη κατηγορία: ο πρωταθλητής Tim Gajser (Honda) εναντίον τριών ΚΤΜ, του έμπειρου πολυπρωταθλητή Tony Cairoli, του περσινού άτυχου Jeffrey Herlings και του παιδιού-θαύματος που σιδέρωσε για δύο συνεχόμενες χρονιές την ΜΧ2, Jorge Prado.

Αγωνιστική δράση 8-9 Αυγούστου 2020

- Παγκόσμιο Πρωτάθλημα MotoGP, 4ος αγώνας, Brno (Τσεχία)

- Παγκόσμιο Πρωτάθλημα WorldSBK, 3ος αγώνας, Portimao (Πορτογαλία)

- Παγκόσμιο Πρωτάθλημα MXGP, 3ος αγώνας, Kegums (Λετονία)

- Ευρωπαϊκό Κύπελλο 85cc Youth Speedway Racing, 1ος αγώνας, Gdansk (Πολωνία)

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon