.
Κατηγορία Αλλοι
Πέμπτη, 16 Ιουλίου 2020 12:37

GasGas Factory Racing – Παρουσιάστηκε η εργοστασιακή ομάδα MXGP και ΜΧ2

Η νέα εποχή της ισπανικής εταιρείας, υπό αυστριακό έλεγχο πλέον, σηματοδοτεί και την επιστροφή στο Παγκόσμιο Motocross.

Με ομάδες δύο αναβατών σε καθεμία από τις βασικές κατηγορίες του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος Motocross, MXGP και MX2, η GasGas Factory Racing τρέχει φέτος με δύο νέες μοτοσυκλέτες, MC 450F και MC250F, βασισμένες στα ανάλογα μοντέλα της μητρικής ΚΤΜ.

Το πρωτάθλημα πρόλαβε να τρέξει μόνο τους δύο πρώτους αγώνες του σε Αγγλία και Ολλανδία τον περασμένο Μάρτιο πριν πέσει και αυτό θύμα των lockdown και πλέον όλες οι ομάδες προετοιμάζονται για την επανέναρξη στις 9 Αυγούστου με το GP της Λετονίας.

Στην MXGP οι Glenn Coldenhoff και Monticelli ξεκίνησαν σε εντελώς διαφορετικό μοτίβο τη σεζόν του 2020, καθώς πρώτος είχε δυνατή παρουσία στους δύο αυτούς αγώνες και βρίσκεται στην έκτη θέση της κατάταξης. Ο Monticelli από την άλλη είχε ένα φτωχότατο ντεμπούτο που θα θέλει να ξεχάσει, με συγκομιδή μόλις 6 βαθμών από 4 αγωνιστικά σκέλη.

Στην MX2 οι Jeremy Sydow και Simon Längenfelder έκαναν αισθητή την παρουσία τους, με τον πρώτο να βρίσκεται τώρα στην 10η θέση της κατάταξης, ενώ ο δεύτερος άρχισε αρνητικά μα στον δεύτερο αγώνα πήρε μια 4η θέση που οπωσδήποτε αναθέρμανε την αυτοπεποίθησή του.

Η GasGas Factory Racing Team ετοιμάζεται να κάνει την πρώτη της επίσημη δοκιμή ενόψει επανέναρξης στις 26 Ιουλίου στον αγώνα Dutch International στην πόλη Arnhem.

“Αυτό είναι ένα νέο ορόσημο για τη GasGas,” δήλωσε ο Robert Jonas, Αντιπρόεδρος Motorsports Offroad. “Γνωρίζοντας ότι οι Glenn, Ivo, Jeremy και Simon θα επιστρέψουν στο παγκόσμιο με τις νέες τους εργοστασιακές MC 450F και MC 250F σηματοδοτεί μια στιγμή υπερηφάνειας και μεγάλης βαρύτητας για όλους τους εμπλεκόμενους στην προσπάθεια. Μετά την επιστροφή της GasGas στο κορυφαίο επίπεδο motocross, η παρουσίαση αυτών των νέων μοτοσυκλετών συνιστά ένα κρίσιμο βήμα για μας.”

Glenn Coldenhoff: “Αυτή η νέα μοτοσυκλέτα είναι κάτι που περίμενα με αγωνία. Δείχνει υπέροχη και είναι σπουδαίο το συναίσθημα της επιστροφής στη δράση με μια νέα μοτοσυκλέτα. Προφανώς οι τελευταίοι μήνες δεν ήρθαν όπως τους περιμέναμε, μα τώρα είναι μια ιδιαίτερη στιγμή για όλους εμάς. Νιώθω πολύ καλά και η αίσθησή μου πάνω στη νέα μοτοσυκλέτα είναι άριστη. Το μόνο που θέλω τώρα είναι να στηθώ στην εκκίνηση ξανά.”

Simon Längenfelder: “Η καινούργια μοτοσυκλέτα κάνει τα πάντα καλύτερα για μένα. Η οδήγησή της βγάζει τόσο ωραία αίσθηση που δεν βλέπω την ώρα να ξαναρχίσουν οι αγώνες. Τις ερχόμενες εβδομάδες θα συνεχίσω τη σκληρή δουλειά ώστε να είμαι στην καλύτερη δυνατή κατάσταση για το πρωτάθλημα με τη νέα μου GasGas.”

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon