.
Κατηγορία Αλλοι
Τετάρτη, 01 Ιουλίου 2020 10:00

O Jorge Lorenzo παρέλαβε τη νέα του Lamborghini

Η συλλογή υπεραυτοκινήτων του Ισπανού πρωταθλητή μόλις απέκτησε μια ακόμη εξωτική προσθήκη.

Ενόσω το όνομά του έχει επιστρέψει στην επικαιρότητα των MotoGP για το φημολογούμενο ενδεχόμενο να απασχολήσει εκ νέου τη Ducati, ο προσφάτως αποσυρθείς από την ενεργό δράση πεντάκις πρωταθλητής έχει επιδοθεί σε ένα άλλο αγαπημένο του σπορ: τον εξοπλισμό του γκαράζ του.

Το νέο του απόκτημα είναι μια Lamborghini Aventador SVJ 63 Roadster και όχι απλά μια τυχαία, μα αυτή με αριθμό παραγωγής 0. Η περιορισμένη παραγωγή του εν λόγω αυτοκινήτου έχει ήδη εξαντληθεί εκ των προτέρων, μα ο Lorenzo προφανώς πρόλαβε να κλείσει την πρώτη που θα έβγαινε από το εργοστάσιο της Sant'Agata.

Η παράδοση έγινε από τον διευθύνοντα σύμβουλο της Automobili Lamborghini S.p.A., Stefano Domenicali, ο οποίος παρέδωσε στον προβεβλημένο πελάτη του το πρώτο αυτοκίνητο από μια σειρά μόλις 63 κομματιών (εξ ου και ο αριθμός στην πόρτα, αλλά και στο όνομα της έκδοσης αυτής).

Με 770 ίππους απόδοση από τον 6.5 λίτρων V12 κινητήρα της, η νέα Lamborghini θα πάει να συναντήσει τo Pagani Huayra που απέκτησε ο Ισπανός πριν μερικούς μήνες, σε ένα γκαράζ που ήδη μετρά κάμποσα άλλα πανάκριβα και σπάνια αυτοκίνητα με λογότυπα όπως Ferrari, Porsche κ.ο.κ.

 

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Σπύρος Τσαντήλας

Λίγο μετά το τέλος των σπουδών του στο Τμήμα Φυσικής του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών και τους απαραίτητους 18 μήνες στρατιωτικής θητείας, πρωτομπήκε στον χώρο από το περιοδικό ΜΟΤΟ στις αρχές του 2000.

Συνέχισε περνώντας από σχεδόν όλα τα περιοδικά του χώρου, 2Τροχοί, 0300, Moto Τρίτη – ξέφυγε το Powerbikes που δεν το πρόλαβε πριν κλείσει. Από το 2008 άφησε πίσω το χαρτί για την αμιγώς διαδικτυακή απόπειρα του πρωτοποριακού eBike και έκτοτε συνεχίζει να συνεργάζεται με ηλεκτρονικά μέσα τόσο εσωτερικού όσο και εξωτερικού.

Σπύρος Τσαντήλας Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Τετάρτη, 01 Ιουλίου 2020 10:04

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon