.
Κατηγορία Αλλοι
Παρασκευή, 29 Μαϊος 2020 12:37

KTM Adventure Rally Greece 2020 – Νέα ημερομηνία

Το Ευρωπαϊκό Rally ήταν προγραμματισμένο να φιλοξενηθεί στη Ναύπακτο φέτος τον Ιούνιο, όμως η διεξαγωγή του μεταφέρεται για το φθινόπωρο.

Όπως ανακοινώνει η KTM South East Europe, το KTM Adventure Rally έρχεται στην Ελλάδα σε νέα ημερομηνία διεξαγωγής, πάντα στην Ναύπακτο στο τετραήμερο 19-22 Οκτωβρίου 2020.

Η εξέλιξη αυτή είναι ιδιαίτερα ευχάριστη, δεδομένου ότι πολλές άλλες διοργανώσεις ανά τον κόσμο ματαιώθηκαν εντελώς για το 2020.

Θυμίζουμε πως το KTM Adventure Rally ξεπούλησε όλες τις διαθέσιμες θέσεις συμμετοχής από τις πρώτες κιόλας μέρες που άνοιξε η σχετική ηλεκτρονική φόρμα, ωστόσο παραμένει άγνωστο προς το παρόν αν η αλλαγή ημερομηνίας θα επηρεάσει κάποιους από τους συμμετέχοντες.

Σε περίπτωση που κάποιος ήθελε να λάβει μέρος με δεν πρόλαβε να δηλώσει ενδιαφέρον, υπάρχει σύνδεσμος με λίστα αναμονής στην ιστοσελίδα του ράλι, για το ενδεχόμενο να αδειάσει κάποια θέση.

Στην ίδια περιοχή, μερικές μέρες πριν το KTM Adventure Rally, θα διοργανωθεί και το Hellas Rally, το οποίο τον περασμένο μήνα ανακοίνωσε νέες ημερομηνίες διεξαγωγής, από 9 ως 17 Οκτωβρίου 2020.

Πηγή: KTM SEE

 

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon