.
Κατηγορία Άλλοι
Πέμπτη, 02 Απριλίου 2020 11:23

Hellas Rally 2020 - Αναβολή λόγω Κορωνοϊού

Η διοργάνωση του Hellas Rally αποφάσισε να αναβάλλει τον αγώνα για τον Οκτώβριο του 2020, λόγω Κορωνοϊού.

Το δελτίο τύπου του Hellas Rally αναφέρει τα εξής: “Μετά από πολλές συζητήσεις με τις αρχές και με όλους τους εμπλεκόμενους, αποφασίσαμε να μετακινήσουμε το Hellas Rally 2020 σε νέες ημερομηνίες.

Το event θα λάβει χώρα στο ίδιο bivouac στη Ναύπακτο, από τις 11 μέχρι τις 17 Οκτωβρίου. Η γραμματεία θα ανοίξει στις 9 και 10 Οκτωβρίου.

Οι κρατήσεις στα ξενοδοχεία θα οργανωθούν από εμάς για να μεταφερθούν στις νέες ημερομηνίες.

Τα φέριμποτ έχουν ήδη επιβεβαιώσει την μεταφορά των κρατήσεων με την ίδια έκπτωση και σύντομα θα δημοσιεύσουμε τις σχετικές διαδικασίες.

Συντόμως θα ανακοινώσουμε τα σχέδια μας για όσους δεν θα μπορέσουν τελικά να λάβουν μέρος στον αγώνα.

Το site του Hellas Rally θα ενημερωθεί μέσα στη μέρα με τις νέες ημερομηνίες και το ενημερωμένο ημερολόγιο. Το πρόγραμμα του αγώνα παραμένει ίδιο με πριν, αλλά λόγω του καιρού που αναμένεται καλός το Καλοκαίρι, θα ανανεωθεί με νέα κομμάτια και θα γίνει πιο θεαματικό.

Μείνετε ασφαλείς, συνεχίστε να χαμογελάτε και τα λέμε τον Οκτώβριο."

Αν τώρα η διοργάνωση του Hellas Rally προχωρά σε αναβολή του event, μάλλον πρέπει να αναμένουμε σύντομα και επίσημη ανακοίνωση από την ΚΤΜ για αναβολή του KTM Adventure Rally του 2020, που έχει προγραμματιστεί για τις 9-12 Ιουνίου στον ίδιο χώρο με το Hellas Rally.

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Κώστας Γκαζής

Σπούδασε δημοσιογραφία και ΜΜΕ στο Farnborough College of Technology, και κατόπιν σκηνοθεσία και σενάριο για κινηματογράφο στο Westminster University στο Λονδίνο. Συντάκτης μοτοσικλέτας και ATV σε περιοδικά / ένθετα / τηλεόραση για τα προηγούμενα 20 χρόνια. Ξεκίνησε το 1999 από το περιοδικό "ΜΟΤΟ", και στη συνέχεια πέρασε ως συντάκτης από τα περιοδικά "0300", "2 Τροχοί", "MotoXtreme" και "Moto-Τρίτη" -στο τελευταίο διευθυντής σύνταξης τα τελευταία χρόνια.

Στην τηλεόραση δούλεψε ως συντάκτης / παρουσιαστής στην εκπομπή "TRACTION", από το 2003-2009, ενώ ήταν παρουσιαστής στην εκπομπή ποδηλάτου "2 Πετάλια Δρόμος" για την ΕΤ3, από το Σεπτέμβριο του 2011 έως τον Δεκέμβριο του 2012.

Ήταν υπεύθυνος για την ύλη μοτοσυκλέτας του ένθετου Turbo Derby κατά τη διάρκεια 2008-2009.
Συμμετείχε ως αγωνιζόμενος ATV σε χώμα και άσφαλτο, στους ελληνικούς αγώνες, για 2 χρόνια.
Κέρδισε το πρώτο βραβείο στον διαγωνισμό διηγήματος νέων συγγραφέων «Hotel Internet» των εκδόσεων Πατάκη, με «το αγαπημένο σου ξόρκι», το οποίο εκδόθηκε στο συλλογικό έργο «Χαμένοι στο Διαδίκτυο» (ISBN: 9789601631103).

Κώστας Γκαζής Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Πέμπτη, 02 Απριλίου 2020 11:29

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon