.
Κατηγορία Αλλοι
Τετάρτη, 11 Μαρτίου 2020 14:56

Toni Bou - Πρωταθλητής X-Trial 2020 πρόωρα, μέσω… Κορωνοϊού!

Όχι ότι χρειαζόταν βοήθεια ο απόλυτος πρωταγωνιστής του αγωνιστικού Trial για να πάρει έναν ακόμα τίτλο, όμως σε αυτή την περίπτωση την είχε, και λόγω ακύρωσης του αγώνα της Αυστρίας ελέω Κορωνοϊού, η στέψη του αναβάτη της Honda στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα X-Trial ήρθε φέτος πιο νωρίς.

Μετά λοιπόν την ακύρωση λόγω Κορωνοϊού του προτελευταίου γύρου του X-Trial, που θα γινόταν στο Wiener Neustadt της Αυστρίας, η διαφορά βαθμολογίας των 25 βαθμών του Toni Bou από τον δεύτερο Adam Raga, έδωσε μαθηματικά και πρόωρα τον τίτλο στον Ισπανό αστέρα του HRC.

Κάπως έτσι, ο Bou έκανε 14 τους τίτλους του στο X-Trial (Indoor Trial), ενώ αν προσθέσουμε και το Outdoor Trial οι τίτλοι έγιναν 27.

Θυμίζουμε πως ο Bou έχει να χάσει τίτλο X-Trial από το μακρινό… 2007, ενώ στη σεζόν του 2020 ο Ισπανός έχει ήδη κερδίσει και τους 5 αγώνες που έγιναν στο Πρωτάθλημα!

Ο τελευταίος γύρος του X-Trial 2020 είναι να γίνει στην Ανδόρα στις 25 Απριλίου.

Toni Bou: «Είναι κρίμα που αναβλήθηκε ο αγώνας στην Αυστρία, όμως καταλαβαίνω πως η ασφάλεια όλων έχει προτεραιότητα. Αισθάνομαι περίεργα, γιατί ήθελα να κερδίσω τον τίτλο την ώρα που αγωνιζόμουν. Παρόλα αυτά υπάρχει ένας ακόμα αγώνας, στην Ανδόρα, και εκεί θα γιορτάσω την κατάκτηση του Πρωταθλήματος.»

Παρακάτω δείτε την βαθμολογία του Πρωταθλήματος μέχρι τώρα, ενώ υπολείπεται ο τελευταίος αγώνας.

ΘΕΣΗ

ΑΝΑΒΑΤΗΣ ΒΑΘΜΟΙ ΟΜΑΔΑ
1 BOU Toni 100 Repsol Honda Team
2 RAGA Adam 75 TRRS Factory Team
3 FAJARDO Jeroni 34 Sherco Factory Team
4 BINCAZ Benoit 28 Beta Factory Racing
5 BUSTO Jaime 28 Vertigo Factory Team
6 CASALES Jorge 28 Gas Gas Factory Team
7 MARCELLI Gabriel 25 RG Team
8 GELABERT Miquel 24 Vertigo Factory Team
9 MARTYN Toby 2 TRRS Factory Team
10 TOULY Kieran 1 Scorpa Factory
Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Κώστας Γκαζής

Σπούδασε δημοσιογραφία και ΜΜΕ στο Farnborough College of Technology, και κατόπιν σκηνοθεσία και σενάριο για κινηματογράφο στο Westminster University στο Λονδίνο. Συντάκτης μοτοσικλέτας και ATV σε περιοδικά / ένθετα / τηλεόραση για τα προηγούμενα 20 χρόνια. Ξεκίνησε το 1999 από το περιοδικό "ΜΟΤΟ", και στη συνέχεια πέρασε ως συντάκτης από τα περιοδικά "0300", "2 Τροχοί", "MotoXtreme" και "Moto-Τρίτη" -στο τελευταίο διευθυντής σύνταξης τα τελευταία χρόνια.

Στην τηλεόραση δούλεψε ως συντάκτης / παρουσιαστής στην εκπομπή "TRACTION", από το 2003-2009, ενώ ήταν παρουσιαστής στην εκπομπή ποδηλάτου "2 Πετάλια Δρόμος" για την ΕΤ3, από το Σεπτέμβριο του 2011 έως τον Δεκέμβριο του 2012.

Ήταν υπεύθυνος για την ύλη μοτοσυκλέτας του ένθετου Turbo Derby κατά τη διάρκεια 2008-2009.
Συμμετείχε ως αγωνιζόμενος ATV σε χώμα και άσφαλτο, στους ελληνικούς αγώνες, για 2 χρόνια.
Κέρδισε το πρώτο βραβείο στον διαγωνισμό διηγήματος νέων συγγραφέων «Hotel Internet» των εκδόσεων Πατάκη, με «το αγαπημένο σου ξόρκι», το οποίο εκδόθηκε στο συλλογικό έργο «Χαμένοι στο Διαδίκτυο» (ISBN: 9789601631103).

Κώστας Γκαζής Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Τετάρτη, 11 Μαρτίου 2020 15:13

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon