Τρίτη, 10 Μαρτίου 2020 09:54

HSBK 2020 – Αναβάλλεται η έναρξη του Πανελληνίου Πρωταθλήματος λόγω Κορωνοϊού

[Ανακοίνωση HSBK]

Η Βαλκανική Ομοσπονδία ανακοίνωσε την αναβολή του πρώτου αγώνα ταχύτητας λόγω του κορονοϊού. Μαζί με αυτό τον αγώνα θα διεξάγονταν και οι 2 πρώτοι του HSBK.

Από κοινού με την ΑΜΟΤΟΕ συνταχθήκαμε με αυτή η απόφαση, αφού πρόκειται για θέματα υγείας και ανάγκη για μέτρα πρόληψης που δε μπορεί κανείς μας να αγνοήσει.

Κατόπιν αυτού, η πρεμιέρα του HSBK θα γίνει στην Τρίπολη στις 26 Απριλίου.

Τις προσεχείς ημέρες, θα υπάρξει νεότερη ανακοίνωση για τους αγώνες που θα συμπληρώσουν το πρόγραμμα της χρονιάς μετά την σημερινή αναβολή.

Πηγές: Α.ΜΟΤ.Ο.Ε. / HSBK

Διαβάστε σχετικά: Ανακοίνωση Βουλγαρικής Ομοσπονδίας Μοτοσυκλέτας

Σπύρος Τσαντήλας

Λίγο μετά το τέλος των σπουδών του στο Τμήμα Φυσικής του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών και τους απαραίτητους 18 μήνες στρατιωτικής θητείας, πρωτομπήκε στον χώρο από το περιοδικό ΜΟΤΟ στις αρχές του 2000.

Συνέχισε περνώντας από σχεδόν όλα τα περιοδικά του χώρου, 2Τροχοί, 0300, Moto Τρίτη – ξέφυγε το Powerbikes που δεν το πρόλαβε πριν κλείσει. Από το 2008 άφησε πίσω το χαρτί για την αμιγώς διαδικτυακή απόπειρα του πρωτοποριακού eBike και έκτοτε συνεχίζει να συνεργάζεται με ηλεκτρονικά μέσα τόσο εσωτερικού όσο και εξωτερικού.

Σπύρος Τσαντήλας Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Τρίτη, 10 Μαρτίου 2020 10:58
Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon