.
Κατηγορία Αλλοι
Δευτέρα, 02 Δεκεμβρίου 2019 17:17

BMW Motorrad, GS Trophy 2020 Ωκεανία – Αυτός είναι ο εξοπλισμός των συμμετεχόντων

Όλοι όσοι αγωνίζονται στο διετήσιο GS Trophy δεν τρέχουν μόνο με τις ίδιες μοτοσυκλέτες, αλλά απολαμβάνουν και κοινό εξοπλισμό.

Ο αγώνας GS Trophy 2020 φιλοξενείται στη μακρινή και μαγική Νέα Ζηλανδία, στην ήπειρο της Ωκεανίας, με ομάδες από όλον τον κόσμο να ετοιμάζονται πυρετωδώς για την εκκίνηση στις 9 Φεβρουαρίου.

Η BMW μας έχει ήδη αποκαλύψει τη μοτοσυκλέτα του αγώνα, η οποία φέτος δεν είναι η μεγάλη R 1250 GS αλλά η F 850 GS, ενώ τώρα μας προσφέρει μια λεπτομερή ματιά στον ατομικό εξοπλισμό που θα παραλάβει κάθε ένας από τους αγωνιζόμενους.

Κατασκευασμένος από κορυφαίες εταιρείες στον χώρο τους, όπως οι Leatt, Lowe Alpine και Rab, συμπληρώνεται από εξοπλισμό μοτοσυκλέτας από τη συλλογή της BMW Motorrad.

Δείτε αναλυτικά τι περιλαμβάνει το πακέτο του GS Trophy στη φωτογραφική γκαλερί που ακολουθεί.

 

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Σπύρος Τσαντήλας

Λίγο μετά το τέλος των σπουδών του στο Τμήμα Φυσικής του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών και τους απαραίτητους 18 μήνες στρατιωτικής θητείας, πρωτομπήκε στον χώρο από το περιοδικό ΜΟΤΟ στις αρχές του 2000.

Συνέχισε περνώντας από σχεδόν όλα τα περιοδικά του χώρου, 2Τροχοί, 0300, Moto Τρίτη – ξέφυγε το Powerbikes που δεν το πρόλαβε πριν κλείσει. Από το 2008 άφησε πίσω το χαρτί για την αμιγώς διαδικτυακή απόπειρα του πρωτοποριακού eBike και έκτοτε συνεχίζει να συνεργάζεται με ηλεκτρονικά μέσα τόσο εσωτερικού όσο και εξωτερικού.

Σπύρος Τσαντήλας Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Δευτέρα, 02 Δεκεμβρίου 2019 17:21

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon