.
Κατηγορία Αλλοι
Παρασκευή, 12 Απριλίου 2019 11:30

BMW Motorrad International GS Trophy 2020 - Όλες οι πληροφορίες

To 2020 στην Νέα Ζηλανδία με νέα μοτοσυκλέτα

Η 7η έκδοση του International GS Trophy έχει ανακοινωθεί εδώ και καιρό, κυκλοφόρησε το σχετικό teaser βιντεάκι, ώρα είναι λοιπόν να βουτήξουμε και στις χρηστικές λεπτομέρειες του διετήσιου αγώνα που μοιάζει με παραδεισένιο ταξίδι.

Η ερχόμενη έκδοση εισάγει μια πολύ σημαντική αλλαγή: μετά από έξι Trophy με R 1200 GS, πλέον ο αγώνας θα γίνει με το νέο F 850 GS.

Η διοργάνωση θα φιλοξενηθεί στη Νέα Ζηλανδία, από τις 9 ως τις 16 Φεβρουαρίου 2020, καλύπτοντας μια διαδρομή που πατά και στα δύο μεγάλα νησιά που απαρτίζουν τη χώρα της Ωκεανίας, δηλαδή το Βόρειο και το Νότιο νησί.

Μάλιστα, για πρώτη φορά η διαδρομή δε θα είναι κυκλική, δηλαδή δε θα τερματίζει στο ίδιο σημείο που ξεκίνησε. Παραδοσιακά η ακριβής διαδρομή θα παραμείνει ένα επτασφράγιστο μυστικό μέχρι να φτάσει η ώρα του αγώνα.

Όσον αφορά στις συμμετοχές, ήδη έχουν προστεθεί δύο νέες ομάδες, από Ολλανδία και Αργεντινή, ενώ επιστρέφει και η Nordic ομάδα, δηλαδή μια ομάδα αναβατών από τις χώρες της Βόρειας Ευρώπης - Γροιλανδία, Δανία, Ισλανδία, Νορβηγία, Νησιά Φερόε, Σουηδία, Φινλανδία.

Παράλληλα, η BMW θα συνεχίσει και εδώ τη πετυχημένη - όπως αποδείχθηκε στις δύο προηγούμενες φορές που εφαρμόστηκε σε Ταϊλάνδη (2016) και Μογγολία (2018) - συνταγή του Follow the Trails, όπου μετά το τέλος του GS Trophy, μπορεί ο καθένας να εκδράμει οργανωμένα στην ακριβή διαδρομή του αγώνα, νοικιάζοντας τις ίδιες μοτοσυκλέτες που έλαβαν μέρος, με πλήρη υποστήριξη από τη BMW που περιλαμβάνει τεχνικούς, πλοηγούς, γιατρούς και όλα τα διαδικαστικά, όπως διαμονή, φαγητά και καύσιμα.

Περισσότερες πληροφορίες θα ανακοινώνονται καθώς προκύπτουν και ο καλύτερος τρόπος για να είστε ενήμεροι για τα πάντα γύρω από το GS Trophy δεν είναι άλλος από την επίσκεψη στην επίσημη ιστοσελίδα του: www.gstrophy.com.

 

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Σπύρος Τσαντήλας

Λίγο μετά το τέλος των σπουδών του στο Τμήμα Φυσικής του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών και τους απαραίτητους 18 μήνες στρατιωτικής θητείας, πρωτομπήκε στον χώρο από το περιοδικό ΜΟΤΟ στις αρχές του 2000.

Συνέχισε περνώντας από σχεδόν όλα τα περιοδικά του χώρου, 2Τροχοί, 0300, Moto Τρίτη – ξέφυγε το Powerbikes που δεν το πρόλαβε πριν κλείσει. Από το 2008 άφησε πίσω το χαρτί για την αμιγώς διαδικτυακή απόπειρα του πρωτοποριακού eBike και έκτοτε συνεχίζει να συνεργάζεται με ηλεκτρονικά μέσα τόσο εσωτερικού όσο και εξωτερικού.

Σπύρος Τσαντήλας Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Παρασκευή, 12 Απριλίου 2019 11:31

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon