.
Κατηγορία Αλλοι
Πέμπτη, 11 Απριλίου 2019 17:18

Guy Martin - Θα ξανατρέξει ποτέ στo Isle of Man;

Η νέα ζωή του διάσημου Άγγλου αναβάτη

Στις 21 Ιουλίου 2017, ο 38χρονος Guy Martin ανακοίνωσε την απόσυρσή του από τους αγώνες μοτοσυκλέτας, δηλώνοντας σε μια αποκλειστική συνέντευξη στην Αγγλική MCN πως "οι αγώνες μου έκαναν καλό, αλλά τους βαρέθηκα πια. Περνάς την αρχή κάθε χρόνου προετοιμαζόμενος για την αγωνιστική σεζόν - δοκιμές, αγώνες, συζητήσεις επ' αυτού και μετά όλα ξανά. Είναι σαν τη μέρα της μαρμότας. Καιρός ήταν να σταματήσω."

Δύο χρόνια μετά, ο κόσμος εξακολουθεί να τον ψάχνει στους αγώνες Road Racing και πολλοί ρωτούν αν και πότε θα επιστρέψει στο Isle of Man. Ο ίδιος ωστόσο αποκλείει το ενδεχόμενο οριστικά, καθώς προετοιμάζεται για το νέο του βιβλίο, We Need to Weaken the Mixture (Πρέπει να Φτωχύνουμε το Μίγμα), που θα κυκλοφορήσει στις 16 Μαΐου.

"Με ρωτούν διαρκώς γιατί δεν επιστρέφω και, κάθε φορά που το κάνουν αυτό, απλά δείχνουν την απόλυτη έλλειψη κατανόησης για τα κίνητρα που χρειάζεται κάποιος για να αγωνιστεί σε ένα τέτοιο μέρος. Η επιστροφή επειδή ήταν κάτι που έκανα και στο οποίο ήμουν σχεδόν καλούτσικος δεν είναι λόγος για να ξανατρέξω στο ΤΤ. Δεν είναι καν λόγος, πόσο μάλλον καλός.

"Κι όμως, βλέπω κάποιους αναβάτες που φαίνεται πως γυρνούν στο Isle of Man γι' αυτόν ακριβώς τον λόγο. Δεν πάνε πίσω για να κερδίσουν.

"Μπορεί για κάποιους ανθρώπους τα χρόνια που έτρεχα εκεί να με καθορίζουν, αλλά δεν είναι αυτό που με καθορίζει στο δικό μου μυαλό και αυτό ισχύει εδώ και χρόνια.

"Δώστε μου μια μέρα στο Monkey World με τη Dot και τη Sharon καλύτερα..."

Και κάπου εδώ έχουμε όλη την εικόνα, όπου Sharon είναι η συμβία του και Dot η μικρή του κόρη, το δίδυμο που πλέον έχει την αμέριστη προσοχή του Guy Martin. Όπως είναι και απολύτως λογικό δηλαδή.

Πηγή

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Σπύρος Τσαντήλας

Λίγο μετά το τέλος των σπουδών του στο Τμήμα Φυσικής του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών και τους απαραίτητους 18 μήνες στρατιωτικής θητείας, πρωτομπήκε στον χώρο από το περιοδικό ΜΟΤΟ στις αρχές του 2000.

Συνέχισε περνώντας από σχεδόν όλα τα περιοδικά του χώρου, 2Τροχοί, 0300, Moto Τρίτη – ξέφυγε το Powerbikes που δεν το πρόλαβε πριν κλείσει. Από το 2008 άφησε πίσω το χαρτί για την αμιγώς διαδικτυακή απόπειρα του πρωτοποριακού eBike και έκτοτε συνεχίζει να συνεργάζεται με ηλεκτρονικά μέσα τόσο εσωτερικού όσο και εξωτερικού.

Σπύρος Τσαντήλας Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Πέμπτη, 11 Απριλίου 2019 17:19

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon