.
Κατηγορία Αλλοι
Τετάρτη, 27 Νοεμβρίου 2019 09:29

Marc Marquez - Χειρουργείται στον δεξιό ώμο, αναμένεται δύσκολη αποκατάσταση

Στις 27 Νοεμβρίου 2019, ο Marc Marquez θα χειρουργηθεί στον δεξιό του ώμο, καθώς μια πτώση που είχε στο τεστ της Jerez, χειροτέρεψε τον τραυματισμό που είχε υποστεί στη Sepang.

Σε ένα tweet επί του θέματος την Τρίτη 26/11, ο Παγκόσμιος Πρωταθλητής MotoGP 2019 έγραψε τα εξής: «Το τεστ της Jerez ολοκληρώθηκε, τελειώνουμε ένα θαυμάσιο 2019! Αύριο έχω χειρουργείο για να φτιάξω το πρόβλημα της εξάρθρωσης στον δεξί ώμο, το ίδιο πρόβλημα με πέρυσι στον αριστερό ώμο.»

Θυμίζουμε πως το 2018, ο Marc Marquez χρειάστηκε εντατική αποκατάσταση μετά το χειρουργείο στον αριστερό του ώμο, με έναν δύσκολο χειμώνα, πριν την αρχή της σεζόν.

Σύμφωνα με την Repsol Honda Team, η επέμβαση του 2019 θα είναι παρόμοια με του 2018.

Marc Marquez: «Τον χειμώνα θα ήθελα να είχα ωραίες διακοπές και λίγη ησυχία μετά από ένα υπέροχο 2019 – αλλά είναι ώρα να χειρουργηθώ στον δεξιό μου ώμο. Όπως όλοι γνωρίζουν ο περυσινός μου χειμώνας ήταν πολύ σκληρός μετά την εγχείρηση στον αριστερό μου ώμο, ο οποίος είχε σοβαρή ζημιά. Θέλω να αποφύγω να φέρω τον δεξιό μου ώμο σε αυτή την κατάσταση στο μέλλον, κι έτσι μίλησα με τους γιατρούς για τις επιλογές μας. Πριν το Motegi είχα θέματα με τον ώμο, και μετά την πτώση μου στη Μαλαισία, είχα εξάρθρωση. Τώρα, στο τεστ της Jerez, είχα κι άλλη εξάρθρωση μετά το ατύχημα μου, και αποφασίσαμε με τους γιατρούς πως ήταν καλύτερο να κάνουμε τώρα την εγχείρηση. Η αποκατάσταση θα πάρει περίπου το ίδιο με πέρυσι, και θα δουλέψουμε το ίδιο σκληρά για να φτάσουμε στο τεστ της Μαλαισίας όσο πιο δυνατοί μπορούμε.»

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Κώστας Γκαζής

Σπούδασε δημοσιογραφία και ΜΜΕ στο Farnborough College of Technology, και κατόπιν σκηνοθεσία και σενάριο για κινηματογράφο στο Westminster University στο Λονδίνο. Συντάκτης μοτοσικλέτας και ATV σε περιοδικά / ένθετα / τηλεόραση για τα προηγούμενα 20 χρόνια. Ξεκίνησε το 1999 από το περιοδικό "ΜΟΤΟ", και στη συνέχεια πέρασε ως συντάκτης από τα περιοδικά "0300", "2 Τροχοί", "MotoXtreme" και "Moto-Τρίτη" -στο τελευταίο διευθυντής σύνταξης τα τελευταία χρόνια.

Στην τηλεόραση δούλεψε ως συντάκτης / παρουσιαστής στην εκπομπή "TRACTION", από το 2003-2009, ενώ ήταν παρουσιαστής στην εκπομπή ποδηλάτου "2 Πετάλια Δρόμος" για την ΕΤ3, από το Σεπτέμβριο του 2011 έως τον Δεκέμβριο του 2012.

Ήταν υπεύθυνος για την ύλη μοτοσυκλέτας του ένθετου Turbo Derby κατά τη διάρκεια 2008-2009.
Συμμετείχε ως αγωνιζόμενος ATV σε χώμα και άσφαλτο, στους ελληνικούς αγώνες, για 2 χρόνια.
Κέρδισε το πρώτο βραβείο στον διαγωνισμό διηγήματος νέων συγγραφέων «Hotel Internet» των εκδόσεων Πατάκη, με «το αγαπημένο σου ξόρκι», το οποίο εκδόθηκε στο συλλογικό έργο «Χαμένοι στο Διαδίκτυο» (ISBN: 9789601631103).

Κώστας Γκαζής Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Τετάρτη, 27 Νοεμβρίου 2019 09:35

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon