.
Κατηγορία Αλλοι
Πέμπτη, 14 Νοεμβρίου 2019 16:17

Jorge Lorenzo, MotoGP - Είναι επίσημο, ανακοίνωσε την απόσυρσή του από την ενεργό δράση!

Εν τέλει η συνέντευξη Τύπου που κάλεσε εκτάκτως ο Ισπανός αναβάτης της Honda στη Βαλένθια αφορούσε αυτό που ο παγκόσμιος Τύπος μάντευε.

Μετά από μια καριέρα με πέντε παγκόσμια πρωταθλήματα - δύο στα GP250 (2006-2007) και τρία στα MotoGP (2010, 2012, 2015) - o Jorge Lorenzo Guerrero ανακοίνωσε πως ο τελευταίος αγώνας της φετινής σεζόν στη Βαλένθια θα είναι και ο τελευταίος της καριέρας του.

Ως βασική αιτιολογία για την απόφασή του αναφέρει τον πιο πρόσφατο τραυματισμό του που τον άφησε με σπασμένους σπονδύλους και μετά τον οποίο δεν έχει καταφέρει να ξαναβρεί έστω και μια μικρή δόση της πρότερης φόρμας του.

Ήδη η σεζόν με την εργοστασιακή ομάδα της Honda εξελισσόταν σε μια πολύ κακή χρονιά, οπότε για τον 32χρονο Ισπανό η απόφαση ήρθε περίπου ως φυσική εξέλιξη μετά και την περιπέτεια της υγείας του.

Όπως καταλαβαίνετε, μόλις άνοιξε μια εργοστασιακή σέλα ενόψει 2020 σε ένα ρόστερ που φαινομενικά ήταν κλεισμένο και προφανώς η αναπλήρωσή της θα μας απασχολήσει έντονα τις επόμενες μέρες, με τον Johann Zarco να είναι ήδη ένας πρώτος υποψήφιος γι΄αυτή.

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon