Κατηγορία Αλλοι
Παρασκευή, 01 Νοεμβρίου 2019 11:29

Αγωνιστική δράση 2-3 Νοεμβρίου 2019

Οι τελευταίες βροντές του 2019 πέφτουν αυτό το Σαββατοκύριακο.

Ένα-ένα τα παγκόσμια πρωταθλήματα έχουν ρίξει αυλαία για το 2019, με μόνο το MotoGP να κρατά ακόμη τη δράση με τον προτελευταίο αγώνα της σεζόν στη Μαλαισία.

Παράλληλα, το World Enduro Super Series κλείνει τη σεζόν του με τον Γερμανικό αγώνα Hard Enduro Getzenrodeo πριν οδεύσει για την απαραίτητη χειμερία νάρκη του - επιτρέποντας σε αρκετούς από τους κορυφαίους αναβάτες του να περάσουν στο Super Enduro της FIM που μεταφέρει τη χειμερινή δράση σε κλειστά Ευρωπαϊκά στάδια.

Στα καθ' ημάς, ένα πρωτάθλημα απέμενε και αυτό ολοκληρώνει τη χρονιά στα τιμημένα εντουράδικα χώματα της Σπερχειάδας. Το Πανελλήνιο Enduro συναντά στη μέση της χώρας τα Περιφερειακά Βορείου και Νοτίου Ελλάδας για το κύκνειο άσμα του 2019 και την ανάδειξη όλων των πρωταθλητών.

Πλέον ετοιμαζόμαστε για την εποχή των λιγοστών χειμερινών αγώνων σε κλειστά στάδια (X-Trial, Super Enduro, AMA SX), ενώ όπου να 'ναι η καθημερινότητά μας θα πάρει μυρωδιά Χριστουγέννων - τα κουνούπια μόνο να ενημερώσει κάποιος, γιατί για κάποιον λόγο δε λένε να αντιληφθούν πως καλοκαίρι τέλος...

Αγωνιστική δράση Σαββατοκύριακου 2-3 Νοεμβρίου 2019

MotoGP, 18ος αγώνας, Sepang (Μαλαισία)

W.E.S.S., 8ος αγώνας, Getzenrodeo (Γερμανία)

Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Enduro, 7ος αγώνας, Σπερχειάδα

Περιφερειακό Πρωτάθλημα Enduro Νότιας Ελλάδας, 5ος αγώνας, Σπερχειάδα

Περιφερειακό Πρωτάθλημα Enduro Βόρειας Ελλάδας, 3ος αγώνας, Σπερχειάδα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΟ BIKEIT