.
Κατηγορία Αλλοι
Πέμπτη, 31 Οκτωβρίου 2019 13:15

BMW Motorrad GS Trophy 2020 - Γυναικεία δράση σε βίντεο

Το GS Trophy θα έχει περισσότερες γυναίκες από ποτέ στη διοργάνωση του 2020 και αυτό είναι το βίντεο που εξηγεί το γιατί.

Αν και πρόκειται για έναν θεσμό που αφορά μόνο κατόχους GS, το διετήσιο BMW Motorrad International GS Trophy έχει αποκτήσει σημαντική φήμη, μεγάλους αριθμούς συμμετεχόντων και άφθονη προβολή.

Ο λόγος είναι μάλλον απλός: πρόκειται για ένα άρτια οργανωμένο θεσμό, πάντα σε μαγευτικά και εξωτικά τοπία, με σημαντικό βαθμό δυσκολίας για τους αναβάτες.

Δικαίως λοιπόν χρησιμοποιείται ως μια πλατφόρμα προώθησης του νέου F 850 GS που έκανε το ντεμπούτο του τέτοια εποχή πέρυσι στην EICMA.

Φέτος επιβεβαιώθηκε (ξανά) μια τάση που ήταν σαφής τουλάχιστον στις τελευταίες δύο διοργανώσεις, η διαρκώς αυξανόμενη συμμετοχή γυναικών στον αγώνα. Φέτος θα έχουμε μια αμιγώς γυναικεία ομάδα από τη Νέα Ζηλανδία, τη διοργανώτρια χώρα του GS Trophy, αλλά και δύο ακόμη διεθνείς ομάδες με αναβάτριες από κάθε γωνιά του πλανήτη.

Το επίπεδο των συμμετεχουσών είναι πάντα υψηλό και αυτό αποδείχθηκε περίτρανα στον τελικό που διοργανώθηκε πολύ πρόσφατα στη Μάλαγα της Ισπανίας προκειμένου να προκύψουν οι αναβάτριες που θα στελεχώσουν τις δύο διεθνείς γυναικείες ομάδες.

Δείτε το βίντεο που ακολουθεί και θα αντιληφθείτε τι εννοούμε.

 

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα

Πολυμέσα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon