Κατηγορία Αλλοι
Δευτέρα, 30 Σεπτεμβρίου 2019 14:41

Yamaha YZ125 bLUcRU SuperFinale 2019 - Σπουδαία εμφάνιση από τον Αντώνη Σάγμαλη

Παράλληλα με το MX των Εθνών στο Assen, διοργανώθηκε και ο μεγάλος τελικός του YZ125 bLUcRU με Ελληνικές συμμετοχές.

Αν και οι προκριματικές σειρές του Σαββάτου έγιναν σε στεγνή πίστα, την Κυριακή οι ουρανοί άνοιξαν και η αμμώδης πίστα έγινε σημαντικά πιο δύσκολη για τους νεαρούς αναβάτες της Yamaha από όλη την Ευρώπη.

Στον μεγάλο τελικό οι τρεις πρώτοι που διακρίθηκαν ήταν ο Λετονός Mairis Pumpurs που είχε και τον ταχύτερο γύρο από το Σάββατο, κερδίζοντας και τον αγώνα μπροστά από τον Ισπανό Raul Sanchez και τον Άγγλο Bobby Bruce.

Αυτοί οι τρεις πήραν και το εισιτήριο για τις 18 και 19 Νοεμβρίου 2019 στην Ισπανία, όπου μαζί με δύο wild card αναβάτες θα περάσουν από τη διαδικασία Masterclass και ο ένας και καλύτερος θα τρέξει του χρόνου με την MJC Yamaha Official EMX125 Team στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα ΕΜΧ125.

Εκπροσωπώντας την Ελλάδα, στο Assen βρέθηκαν ο Αντώνης Σάγμαλης και ο Ιάκωβος Παπαδόπουλος, με τον πρώτο να οδηγεί εντυπωσιακά στις πολύ δύσκολες συνθήκες, υπό βροχή και δυνατό αέρα. Παρότι βρέθηκε σε ένα κλίμα που δε συναντάμε συχνά στους Ελληνικούς αγώνες ΜΧ, ο Σάγμαλης κατάφερε να πάρει την 9η θέση!

Συγχαρητήρια και του ευχόμαστε να πάει ακόμη ψηλότερα.

Δείτε παρακάτω σε βίντεο όλον τον αγώνα YZ125 bLUcRU SuperFinale - ο Σάγμαλης αγωνίζεται με τον αριθμό 192 στη μοτοσυκλέτα του.

sagmalis

Α
ντώνης Σάγμαλης

 

Σπύρος Τσαντήλας Γράφτηκε από
Τελευταία τροποποίηση στις Δευτέρα, 30 Σεπτεμβρίου 2019 17:57

Πολυμέσα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube