Τετάρτη, 21 Αυγούστου 2019 15:36

O Βασίλης Κορωνάκης δοκιμάζεται με Ducati στο Oschersleben!


Η Ducati Deutschland μέσω της διοργάνωσης Ducati 4U, δοκιμάζει σήμερα 21 Αυγούστου, και αύριο 22, τον Βασίλη Κορωνάκη, στην πίστα Oschersleben! Ο Κορωνάκηςπου έχει αφήσει τις καλύτερες εντυπώσεις από το ADAC CUP όπου συμμετείχε με αξιώσεις και νίκες, ήρθε σε επαφή με την Ducati μέσω των Στάθη Πρεδάρη και του Ducati dealet, Τεό Τσαρούxη, των κάθετων μονάδων Ducati (Ducati Bochum, Ducati Düsseldorf, Ducati München).

Ο Βασίλης σήμερα 21 Αυγούστου οδηγεί μία Ducati 959 Panigale 160 ίππων και αύριο θα ανέβει στην σέλα μίας Ducati Panigale V4R 215 ίππων
Η δοκιμή εφ όσον αποδώσει καρπούς, δηλαδή τους επιθυμητούς χρόνους στην πίστα, μπορεί να αποφέρει συμβόλαιο του αναβάτη – αθλητή με γερμανική ομάδα! Ευχόμαστε τα καλύτερα και καλή επιτυχία στον Βασίλη!!

Τάκης Μανιάτης

Γεννημένος στην Αθήνα το 1974, είναι πολυνίκης σε αγώνες enduro, motocross και scramble, πολύ-πρωταθλητής Ελλάδος Enduro (2004 - '05, '06), με συμμετοχές στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα, ενώ έχει εκπροσωπήσει δύο φορές την Ελλάδα στην “Ολυμπιάδα του Enduro”, International Six Days Enduro (ISDE Σλοβακία 2005, Νέα Ζηλανδία 2006) ως μέλος της εθνικής ομάδας.

Μηχανολόγος Μηχανικός, Εκδότης και διευθυντής των αναγνωρισμένων περιοδικών μοτοσυκλέτας BIKEIT και CITYRIDER, είναι Δημοσιογράφος μέλος της Ένωσης Συντακτών Αυτοκινήτου Μοτοσυκλέτας (ΕΣΣΑΜ) και Συντάκτης Ειδικού Τύπου - μέλος της Ένωσης Συντακτών (ΕΣΠΗΤ) επί 22 συναπτά έτη.

Ακόμη, είναι ιδιοκτήτης της Σχολής Ασφαλούς Οδήγησης RIDEIT, συνυπογράφοντας την Ευρωπαϊκή Χάρτα Οδικής Ασφάλειας, με στόχο την διάδοση της ασφαλούς οδήγησης και την μείωση των τροχαίων ατυχημάτων.

Είναι επίσημα πιστοποιημένος εκπαιδευτής προηγμένης οδήγησης αναβατών μοτοσυκλέτας της BMW Motorrad με εκπαίδευση στο Hehlingen της Γερμανίας.
Έχει συνεργαστεί με τα μεγαλύτερα περιοδικά μοτοσυκλέτας της χώρας, από το '96.

Τάκης Μανιάτης Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Τετάρτη, 21 Αυγούστου 2019 16:02

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ