Κατηγορία Αλλοι
Δευτέρα, 15 Ιουλίου 2019 10:17

On board βίντεο - Η ανάβαση-ρεκόρ του νικητή του Pikes Peak

Ο Rennie Scraybrook καβάλησε ένα Aprilia Tuono 1100 Factory σε χρόνο-ρεκόρ κερδίζοντας την ανάβαση του Pikes Peak και αυτό είναι το βίντεο της νικητήριας προσπάθειας.

Το Pikes Peak International Hill Climb (PPIHC) του 2019 θα μείνει στην ιστορία για τον πρόωρο χαμό του Carlin Dunne καθώς ετοιμαζόταν να τερματίσει με την πρωτότυπη Ducati Streetfighter V4 σε χρόνο-ρεκόρ.

Η απώλειά του σήμανε πως η νίκη στον ετήσιο αγώνα στο θρυλικό βουνό του Κολοράντο πήγε στον αγωνιζόμενο και δημοσιογράφο του Cycle News, Rennie Scraybrook, ο οποίος αγωνίστηκε με ένα Aprilia Tuono 1100 Factory ντυμένο με πλήρες φέρινγκ από RSV4 – στο PPIHC δεν επιτρέπονται μοτοσυκλέτες που πωλούνται στο εμπόριο με κλιπόν για λόγους ασφαλείας, αλλά αυτό δεν εμποδίζει κάποιον να ντύσει με αεροδυναμικό φέρινγκ μια μοτοσυκλέτα, όπως το τιμονάτο Tuono V4 Factory.

Το Cycle News έδωσε στη δημοσιότητα τα άκρως θεαματικά on board πλάνα από όλη την ανάβαση, τραβηγμένα από τουλάχιστον τρεις κάμερες πάνω στο Tuono του Scraybrook, αποτυπώνοντας τα ρίσκα που πρέπει να πάρει κάποιος για να κερδίσει αυτόν τον αγώνα και δη με ρεκόρ χρόνου.

Δείτε το στη συνέχεια και προσπαθήστε να αναπνεύσετε στη διάρκειά του – αν μπορείτε.

Πολυμέσα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΟ BIKEIT