.
Κατηγορία Αλλοι
Πέμπτη, 23 Μαϊος 2019 15:44

Beta και Steve Holcombe συνεχίζουν μαζί ως το 2021

Η Beta Motor ανακοινώνει την επέκταση της συνεργασίας της με τον τετράκις παγκόσμιο πρωταθλητή Enduro, Steve Holcombe, για άλλα δύο χρόνια, ως και τη σεζόν του 2021.

O Άγγλος αναβάτης Steve Holcombe ανέβηκε στο παγκόσμιο προσκήνιο το 2016 με τη Beta και μαζί της έχει κατακτήσει 2 παγκόσμια πρωταθλήματα EnduroGP, 2 παγκόσμια πρωταθλήματα στην κατηγορία του, Ε3, 3 τίτλους Κατασκευαστών και ένα Ιταλικό πρωτάθλημα.

Θα έλεγε κανείς πως αυτή η συνεργασία είναι, όχι απλά πετυχημένη, αλλά χρυσοφόρα κι έτσι δεν είναι καθόλου περίεργο που το συμβόλαιό του ανανεώθηκε για άλλα δύο χρόνια.

“Είμαι πανευτυχής που θα συνεχίσω με τη Beta και τη Beta Factory Racing Team το 2020 και 2021. Από τον πρώτο μου παγκόσμιο τίτλο το 2016 ως και την περσινή κατάκτηση του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος EnduroGP ήταν μια απίθανη διαδρομή με τη Beta. Με εμπιστεύτηκαν και με στήριξαν από την πρώτη στιγμή, μαζί αποδείξαμε πως αποτελούμε μια σπουδαία ομάδα και απολαύσαμε μερικές μεγάλες επιτυχίες. Κοιτώντας προς το μέλλον, οι στόχοι μας παραμένουν ίδιοι και θα συνεχίσουμε να δουλεύουμε σκληρά για την επίτευξη ακόμη περισσότερων επιτυχιών. Το να είμαι ακόμη μέλος της οικογένειας της Beta είναι κάτι που με κάνει εξαιρετικά περήφανο,” δήλωσε ο πρωταθλητής.

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon