.
Κατηγορία Αλλοι
Τετάρτη, 15 Μαϊος 2019 17:32

O Brad Freeman έπιασε κορυφή στο EnduroGP

Δελτίο Τύπου Beta Boano

O τρίτος γύρος του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος Enduro φιλοξενήθηκε στη φημισμένη πόλη Santiago de Compostela της Ισπανίας, όπου η ομάδα Costa Ligure Beta Boano Team έχει πλέον δύο πολύ καλούς λόγους για να τον θυμάται για πάντα.

Ο Brad Freeman παρέδωσε μαθήματα υποδειγματικής οδήγησης, κερδίζοντας και τις δύο αγωνιστικές μέρες. Με το αποτέλεσμα αυτό, επιβεβαίωσε ακόμη πιο εμφατικά την πρώτη του θέση στην κατηγορία Ε1, αλλά το σημαντικότερο είναι πως πλέον πέρασε τον Steve Holcombe με 5 βαθμούς, όντας πλέον ο νέος πρωτοπόρος της EnduroGP.

“Δε μπορώ να περιγράψω πόσο χαρούμενος είμαι, δούλεψα πολύ γι’ αυτό το αποτέλεσμα που τόσο ζητούσαμε, τόσο εγώ όσο και όλη η ομάδα. Σήμερα ήμουν σε εξαιρετική κατάσταση και η μοτοσυκλέτα μου ήταν άριστη, όπως πάντα. Έχοντας κερδίσει την κατηγορία μου πέρυσι, ήθελα φέτος να κάνω κάτι καλύτερο και στην EnduroGP και να που το αποτέλεσμα ήρθε τελικά.

“Τώρα ο στόχος είναι να συνεχίσουμε σε αυτό το επίπεδο και να διατηρήσουμε τη θέση μας, καθώς ο Steve απέχει μερικούς μόλις βαθμούς και θα πρέπει να εργαστούμε πολύ σκληρά για να μείνουμε πρώτοι,” δήλωσε περιχαρής ο θριαμβευτής του Ισπανικού GP.

Ο δεύτερος λόγος για να είναι χαρούμενη η ομάδα, αφορά στον Matteo Pavoni, ο οποίος κέρδισε στη Youth κατηγορία, παρότι το Σάββατο ένα τεχνικό πρόβλημα του κόστισε τη νίκη μόλις στην τελευταία ειδική διαδρομή.

 

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon