.
Κατηγορία Αλλοι
Τετάρτη, 08 Μαϊος 2019 14:06

Κριτής στη Jerez έκλεψε ένα κάλυμμα από τη Suzuki του Alex Rins - Ποια ήταν η τιμωρία του;

Φαίνεται πως έχει αρχίσει να γίνεται μόδα. Πρώτα είχαμε τον κριτή που ανέλαβε να κρατήσει τη μοτοσυκλέτα του Valentino Rossi στην Αργεντινή και, όσο ο Γιατρός ήταν στην εξέδρα των οπαδών του, έβγαζε selfies με τη διάσημη Μ1. Τώρα το πήγαμε ένα βήμα παραπέρα.

Στη Jerez ο Alex Rins σημείωσε ένα ακόμη σπουδαίο αποτέλεσμα, παίρνοντας τη δεύτερη θέση μετά τη νίκη του στον προηγούμενο αγώνα στο Τέξας. Ο Ισπανός έσπευσε, ως ήταν λογικό, να πανηγυρίσει με τους συμπατριώτες του στην εξέδρα, αφήνοντας τη μοτοσυκλέτα του στα χέρια ενός από τους κριτές.

Αυτός δεν έχασε καθόλου χρόνο και με το που έπιασε τη GSX-RR στα χέρια του βούτηξε το κάλυμμα του δοχείου υγρών του μπροστινού φρένου και το παράχωσε αμέσως στην τσέπη. Το κακό για τον κύριο αυτόν ήταν πως όση ώρα εκτελούσε το θεάρεστο έργο του, η κάμερα στα όργανα της μοτοσυκλέτας που μας χαρίζει τα πλάνα με τον αναβάτη σε δράση τον κατέγραφε με κάθε λεπτομέρεια.

Κάπως έτσι λοιπόν ο εν λόγω κριτής έγινε παγκόσμιο θέαμα και θέμα συζήτησης. Τελικά όμως την έβγαλε καθαρή, αν όχι πεντακάθαρη. Οι ιθύνοντες της πίστας τον συγχώρησαν για την κίνησή του, έτσι ούτε τη δουλειά του έχασε και πήρε, λέει το Sky Sport, και ένα αναμνηστικό καπέλο! Οπότε η μόνη αρνητική συνέπεια που θα υποστεί αφορά στην υστεροφημία του, καθώς το προσωπάκι του γράφει καθαρότατα στο βίντεο (που θα βρείτε λίγο παρακάτω), οπότε για λίγο καιρό τουλάχιστον θα είναι αναγνωρίσιμος από τους φίλους του MotoGP στα μέρη του.

Στο μεταξύ, δεν πρόλαβε ο Rins να κάνει την πλακίτσα του - "μόλις ξανακαβάλησα αντιλήφθηκα πως κάτι έλειπε και σκέφτηκα πως θα το δούμε να πωλείται πολύ σύντομα" - και δικαιώθηκε. Όπως μεταδίδει το Ιταλικό Motosprint, μια αγγελία με το εν λόγω αξεσουάρ έκανε την εμφάνισή της στο Διαδίκτυο, ζητώντας μάλιστα €1,000, αλλά αποδείχθηκε πως δεν την είχε ποστάρει ο αμαρτωλός κριτής. Προφανώς κάποιος άλλος σκέφτηκε να εκμεταλλευτεί τη δημοσιότητα που πήρε τη θέμα για να κάνει τη δική του μικρή απάτη, αλλά δεν έπιασε, καθώς η αγγελία αποσύρθηκε πολύ γρήγορα.

Όπως και να έχει πάντως, η τύχη του συγκεκριμένου καλύμματος δεν έχει γίνει γνωστή. Το κράτησε ο κριτής, το επέστρεψε ζητώντας συγνώμη ή μήπως το έδωσε σε φίλο του να πουλήσει online; Μάλλον αυτό δε θα το μάθουμε ποτέ...

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα

Πολυμέσα

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon