.
Κατηγορία Αλλοι
Τετάρτη, 08 Μαϊος 2019 13:52

O Brad Freeman της BETA κερδίζει στο EnduroGP της Πορτογαλίας

Ο Brad Freeman έδειξε τις ικανότητες του στο Valpaco της Πορτογαλίας, για τον δεύτερο γύρο του EnduroGP 2019, παίρνοντας την πρώτη του νίκη για το 2019. Ο ταλαντούχος Βρετανός, που κέρδισε τον τίτλο της Ε1 στο ντεμπούτο του το 2018, αναδεικνύεται ως ένα από τα μεγάλα χαρτιά του σύγχρονου Enduro, ένα πολύτιμο αστέρι για την BETA.

Στην Πορτογαλία, την πρώτη μέρα του αγώνα ο Freeman (#12) κέρδισε την κατηγορία του, τερματίζοντας δεύτερος στη συνολική κατάταξη (EnduroGP), ενώ τη δεύτερη μέρα πήρε τόσο τη νίκη στην κατηγορία του όσο και στην EnduroGP! Αυτή ήταν η πρώτη του νίκη για το 2019, και φυσικά ο Βρετανός το γιόρτασε δεόντως.

beta endurogp portugal 2019 5

Brad Freeman: «Είναι απίστευτο! Είμαι πραγματικά ευτυχισμένος. Ήταν μια τέλεια μέρα. Τόσο ο Steve (Holcombe) όσο κι εγώ, κάναμε κάποια λάθη, αλλά στο τέλος κατάφερα να κερδίσω! Ευχαριστώ την ομάδα μου (Beta Boano Racing), αλλά και τη Betamotor.»

Ο ομόσταυλος του Freeman, Matteo Pavoni (#98), τερμάτισε τρίτος την πρώτη μέρα, και τέταρτος την 2η.

beta endurogp portugal 2019 7

Matteo Pavoni: «Πάντα δυσκολευόμουν σε αυτό το τερέν, και έκανα αρκετά λάθη. Το επόμενο σαββατοκύριακο στην Ισπανία πιστεύω πως θα φέρω καλύτερα αποτελέσματα.»

Τέλος, ο Thomas Marini, ο τρίτος αναβάτης της ομάδας, είχε ένα δύσκολο σαββατοκύριακο, τερματίζοντας 10ος και τις 2 μέρες στην EJ2.

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Κώστας Γκαζής

Σπούδασε δημοσιογραφία και ΜΜΕ στο Farnborough College of Technology, και κατόπιν σκηνοθεσία και σενάριο για κινηματογράφο στο Westminster University στο Λονδίνο. Συντάκτης μοτοσικλέτας και ATV σε περιοδικά / ένθετα / τηλεόραση για τα προηγούμενα 20 χρόνια. Ξεκίνησε το 1999 από το περιοδικό "ΜΟΤΟ", και στη συνέχεια πέρασε ως συντάκτης από τα περιοδικά "0300", "2 Τροχοί", "MotoXtreme" και "Moto-Τρίτη" -στο τελευταίο διευθυντής σύνταξης τα τελευταία χρόνια.

Στην τηλεόραση δούλεψε ως συντάκτης / παρουσιαστής στην εκπομπή "TRACTION", από το 2003-2009, ενώ ήταν παρουσιαστής στην εκπομπή ποδηλάτου "2 Πετάλια Δρόμος" για την ΕΤ3, από το Σεπτέμβριο του 2011 έως τον Δεκέμβριο του 2012.

Ήταν υπεύθυνος για την ύλη μοτοσυκλέτας του ένθετου Turbo Derby κατά τη διάρκεια 2008-2009.
Συμμετείχε ως αγωνιζόμενος ATV σε χώμα και άσφαλτο, στους ελληνικούς αγώνες, για 2 χρόνια.
Κέρδισε το πρώτο βραβείο στον διαγωνισμό διηγήματος νέων συγγραφέων «Hotel Internet» των εκδόσεων Πατάκη, με «το αγαπημένο σου ξόρκι», το οποίο εκδόθηκε στο συλλογικό έργο «Χαμένοι στο Διαδίκτυο» (ISBN: 9789601631103).

Κώστας Γκαζής Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Τετάρτη, 08 Μαϊος 2019 13:59

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon