.
Κατηγορία Αλλοι
Δευτέρα, 07 Ιανουαρίου 2019 15:37

Ο Liam Everts στην KTM

Κατά την παροιμία με το μήλο και τη μηλιά

Αν το όνομα Everts σας ακούγεται γνώριμο, τότε μάλλον έχετε στο μυαλό σας τους αξιοσέβαστους κ.κ. Stefan και Harry, δηλαδή τον πατέρα και παππού του Liam. Ο τυχερός νεανίας από το Βέλγιο τυγχάνει να έχει μεγαλώσει σε μια οικογένεια που στην τροπαιοθήκη της μοστράρει ούτε λίγο, ούτε πολύ 14 παγκόσμιους τίτλους Motocross – 10 ο Stefan και άλλους 4 ο Harry.

Η τρίτη γενιά των Everts δύσκολα θα μπορούσε να ξεφύγει από ένα τέτοιο παρελθόν και κάπως έτσι ο 14χρονος Liam έχει ήδη στο βιογραφικό του μια τρίτη θέση στη γενική κατάταξη του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος ΕΜΧ85, ενώ ετοιμάζεται για το ντεμπούτο του στις «μεγάλες μοτοσυκλέτες» του ΕΜΧ125.

247647 Everts Liam 17 KTM 65cc 2

Φυσικά το εργασιακό καθεστώς του πατέρα του αυτομάτως σήμαινε πως ο μικρός Liam θα φορέσει τα πορτοκαλιά της ΚΤΜ και μάλιστα μόλις υπέγραψε ένα πολυετές συμβόλαιο με την Αυστριακή εταιρεία.

«Είναι τιμητικό για μένα να αγωνίζομαι με την ΚΤΜ, καθώς αισθάνομαι πως είναι η καλύτερη εταιρεία στον χώρο του ΜΧ. Έχουμε πλέον μια συμφωνία για πολλά χρόνια, αλλά καβαλώ ΚΤΜ ήδη εδώ και αρκετό καιρό και αγαπώ τη μοτοσυκλέτα μου. Είναι απίθανη στη συμπεριφορά της και ταιριάζει στο οδηγικό μου στυλ. Αυτό το συμβόλαιο είναι σπουδαίο, είμαι πανευτυχής και αδημονώ για το μέλλον. Ελπίζω να καταφέρουμε όμορφα πράγματα μαζί, θα το πάμε βήμα-βήμα, χτίζοντας καθ’ οδόν,» δήλωσε ο Liam Everts.

everts lommel 26

«Ο Liam προέρχεται από μια από τις σημαντικότερες οικογένειες του motocross και, παρότι αυτό του δίνει ένα πλεονέκτημα, φέρνει επίσης και πολλή πίεση. Εμείς πάντως είμαστε ενθουσιασμένοι από όσα έχουμε δει ως τώρα. Είναι σαφής η πρόοδος που έχει κάνει με τον ρυθμό και την τεχνική του στο 2018 και αυτό δείχνει πως υπάρχει ακόμη περισσότερη δυναμική. Είναι ακόμη νωρίς, αλλά θα μπορούσε να πάει όλον τον δρόμο. Ο Liam κάνει μια ξεκάθαρη δέσμευση στο υψηλότερο επίπεδο αγώνων, κοιτώντας προς το επόμενο βήμα για να γίνει καλύτερος και να σημειώσει επιτυχίες, έτσι είμαστε ευτυχείς που τον έχουμε εδώ μαζί μας,» δήλωσε ο αντιπρόεδρος Offroad της ΚΤΜ, Robert Jonas.

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Σπύρος Τσαντήλας

Λίγο μετά το τέλος των σπουδών του στο Τμήμα Φυσικής του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών και τους απαραίτητους 18 μήνες στρατιωτικής θητείας, πρωτομπήκε στον χώρο από το περιοδικό ΜΟΤΟ στις αρχές του 2000.

Συνέχισε περνώντας από σχεδόν όλα τα περιοδικά του χώρου, 2Τροχοί, 0300, Moto Τρίτη – ξέφυγε το Powerbikes που δεν το πρόλαβε πριν κλείσει. Από το 2008 άφησε πίσω το χαρτί για την αμιγώς διαδικτυακή απόπειρα του πρωτοποριακού eBike και έκτοτε συνεχίζει να συνεργάζεται με ηλεκτρονικά μέσα τόσο εσωτερικού όσο και εξωτερικού.

Σπύρος Τσαντήλας Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Δευτέρα, 07 Ιανουαρίου 2019 15:38

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon