.
Κατηγορία Αλλοι
Τετάρτη, 21 Νοεμβρίου 2018 12:57

Rockstar Energy Husqvarna Factory Racing Team 2019

Colton Haaker, Andrew Short, Thad Duvall, Trevor Bollinger

Η Rockstar Energy Husqvarna Factory Racing Team θα είναι τετραμελής για το 2019, με τους Colton Haaker, Andrew Short, Thad Duvall & Trevor Bollinger. Οι αναβάτες της ομάδας θα αγωνιστούν στα Αμερικάνικα Πρωταθλήματα AMA Endurocross WORCS series & GNCC Racing series αλλά και στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα FIM SuperEnduro.

Colton Haaker 5

Το μεγάλο όνομα είναι φυσικά ο Colton Haaker, που θέλει να υπερασπιστεί τον τίτλο του 2018 στο AMA Endurocross, ενώ θα αγωνιστεί και στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα FIM SuperEnduro, όπου έχει κερδίσει 2 τίτλους. Ο Haaker είναι μέλος της ομάδας για 4 χρόνια πλέον, και συνεχίζει καβάλα στα FX 350 & TE 300i σε επιλεγμένους extreme enduro αγώνες.

Andrew Short 3

Νέο αίμα στην ομάδα, ο Andrew Short, που θα αγωνιστεί στο WORCS series, καβάλα στο FX 450. Ο Short έχει στο παλμαρέ του πολλές νίκες σε MX και SX αγώνες, και πρόσφατα μια 3η θέση στο 2018 Desafio Inca Rally.

Thad Duvall 4

Ο Thad Duvall επιστρέφει στην ομάδα, μετά από την κατάκτηση της 2ης θέσης στο GNCC Racing series. Ο Duvall θα αγωνιστεί καβάλα στο FX 350 τόσο στο GNCC Racing series όσο και στο WORCS series.

Trevor Bollinger 3

Δίπλα στον Duvall θα αγωνιστεί ένα νέο πρόσωπο στην ομάδα, ο Trevor Bollinger, καβάλα στο FX 450.

Φωτογραφίες

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Κώστας Γκαζής

Σπούδασε δημοσιογραφία και ΜΜΕ στο Farnborough College of Technology, και κατόπιν σκηνοθεσία και σενάριο για κινηματογράφο στο Westminster University στο Λονδίνο. Συντάκτης μοτοσικλέτας και ATV σε περιοδικά / ένθετα / τηλεόραση για τα προηγούμενα 20 χρόνια. Ξεκίνησε το 1999 από το περιοδικό "ΜΟΤΟ", και στη συνέχεια πέρασε ως συντάκτης από τα περιοδικά "0300", "2 Τροχοί", "MotoXtreme" και "Moto-Τρίτη" -στο τελευταίο διευθυντής σύνταξης τα τελευταία χρόνια.

Στην τηλεόραση δούλεψε ως συντάκτης / παρουσιαστής στην εκπομπή "TRACTION", από το 2003-2009, ενώ ήταν παρουσιαστής στην εκπομπή ποδηλάτου "2 Πετάλια Δρόμος" για την ΕΤ3, από το Σεπτέμβριο του 2011 έως τον Δεκέμβριο του 2012.

Ήταν υπεύθυνος για την ύλη μοτοσυκλέτας του ένθετου Turbo Derby κατά τη διάρκεια 2008-2009.
Συμμετείχε ως αγωνιζόμενος ATV σε χώμα και άσφαλτο, στους ελληνικούς αγώνες, για 2 χρόνια.
Κέρδισε το πρώτο βραβείο στον διαγωνισμό διηγήματος νέων συγγραφέων «Hotel Internet» των εκδόσεων Πατάκη, με «το αγαπημένο σου ξόρκι», το οποίο εκδόθηκε στο συλλογικό έργο «Χαμένοι στο Διαδίκτυο» (ISBN: 9789601631103).

Κώστας Γκαζής Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Τετάρτη, 21 Νοεμβρίου 2018 12:57

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon