.
Κατηγορία Αλλοι
Τρίτη, 16 Οκτωβρίου 2018 16:34

Valentino Rossi – “Δεν μου αρέσουν τα ηλεκτρικά…”

O “γιατρός” καταθέτει την γνώμη του για την MotoE κατηγορία  

To 2019, θα είναι η πρώτη χρονιά που παράλληλα με το πρωτάθλημα των MotoGP, θα διεξαχθεί και το πρωτάθλημα MotoE, το οποίο θα ολοκληρωθεί σε πέντε γύρους (Jerez, La Mans, Sachsenring, Red Bull Ring, Misano). Περισσότερα σχετικά με αυτό, μπορείτε να διαβάσετε ΕΔΩ ΕΔΩ και ΕΔΩ.

Εν όψει λοιπόν αυτού πού ίσως σε μερικά χρόνια να αποτελεί την κύρια κατηγορία των αγώνων ταχύτητας, ο Valentino Rossi έκανε κάποιες δηλώσεις στο motosport-total.com:

“Δεν μου αρέσουν οι ηλεκτροκίνητες μοτοσυκλέτες, όπως δεν μου αρέσουν και τα ηλεκτροκίνητα αυτοκίνητα, πραγματικά δεν νομίζω ότι αυτή η κατηγορία μπορεί να έχει σχέση με τους αγώνες. Αν θα με ρωτούσε κάποιος, μεταξύ των κινητήρων ξεχωρίζω τους δίχρονους για τον ήχο τους, ωστόσο μου αρέσουν και οι τετράχρονοι.”

O “γιατρός” ρωτήθηκε επίσης για την περίοδο που ήθελε να έχει ζήσει στους αγώνες, αν είχε στην διάθεση του μια χρονομηχανή:

“Θα πήγαινα σίγουρα στα 70s! Ήταν μια πολύ ωραία εποχή για τους αγώνες, στην οποία και έγινε μια ραγδαία εξέλιξη στις μοτοσυκλέτες. Τα πράγματα τότε ήταν όμως πιο απλά και υπήρχαν πολλοί εξαιρετικοί αναβάτες, ενώ και οι συγκινήσεις ήταν μεγάλες, υπήρχε ταχύτητα και όμορφος ανταγωνισμός.”

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Κώστας Γαμβρούλης

Βρίσκεται στον χώρο του ειδικού τύπου από το 2006, με μικρό πέρασμα από τα τετράτροχα, μια αναγκαία συνθήκη για να μεταπηδήσει στην μεγάλη του αγάπη, τα δίτροχα. Το ίδιο πάθος μοιράζεται και για την μουσική, ως ακροατής και “γρατζούνερ” έγχορδων.

Κώστας Γαμβρούλης Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Τρίτη, 16 Οκτωβρίου 2018 16:34

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon