.
Κατηγορία Αλλοι
Παρασκευή, 05 Οκτωβρίου 2018 14:50

Πωλητήριο στους κινητήρες CBR600RR της Moto2

Να τι αγοράζεις με δύο χιλιαρικάκια

Από του χρόνου η Moto2 περνά στην εποχή της Triumph, με τους νέους τρικύλινδρους κινητήρες 765 cc να αποτελούν το κοινό χαρακτηριστικό όλων των μοτοσυκλετών της κατηγορίας.

Φυσικά αυτό αφήνει ένα βαρβάτο απόθεμα κινητήρων Honda CBR600RR, δηλαδή τον προκάτοχο του θεσμού, να περισσεύουν. Για τον λόγο αυτόν, η Ισπανική εταιρεία Externpro, που έχει αναλάβει τη συντήρηση των κινητήρων αυτών για λογαριασμό της Dorna, βγάζει στο σφυρί το απόθεμα των τετρακύλινδρων μοτέρ που έχει στη διάθεσή της.

motor.moto2 02.big

Το κόστος για καθέναν τους είναι γύρω στα 2,000 ευρώ, έρχονται με έγκριση της FIM για αγώνες Moto2 (όπου υπάρχει αυτή η κατηγορία), αλλά δίχως καμιά εγγύηση πως είναι νόμιμοι για άλλα πρωταθλήματα και άλλες κατηγορίες πλην της Moto2. Εδώ θα είναι ευθύνη του ιδιοκτήτη να εξακριβώσει αν το μοτέρ αυτό μπορεί να τρέξει στο πρωτάθλημα που τον ενδιαφέρει και ποιες τροποποιήσεις μπορεί να χρειαστεί.

Ως έχει, ο κινητήρας της Moto2 έχει αλλαγές σε κεφαλή, στρόφαλο, ελατήρια βαλβίδων, καπάκι συμπλέκτη, κιβώτιο και εναλλάκτη, οι οποίες ενδέχεται να μη συμβαδίζουν με τις προδιαγραφές πολλών εθνικών πρωταθλημάτων στην Ευρώπη.

Η Exterpro διαθέτει και απόθεμα ανταλλακτικών, τόσο νέων όσο και μεταχειρισμένων, που μπορεί να ενδιαφέρουν τον υποψήφιο αγοραστή – ιδιαίτερα με δεδομένο ότι προφανώς δεν παρέχεται εγγύηση λειτουργίας.

Οι ενδιαφερόμενοι επικοινωνείτε στο email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε..

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Σπύρος Τσαντήλας

Λίγο μετά το τέλος των σπουδών του στο Τμήμα Φυσικής του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών και τους απαραίτητους 18 μήνες στρατιωτικής θητείας, πρωτομπήκε στον χώρο από το περιοδικό ΜΟΤΟ στις αρχές του 2000.

Συνέχισε περνώντας από σχεδόν όλα τα περιοδικά του χώρου, 2Τροχοί, 0300, Moto Τρίτη – ξέφυγε το Powerbikes που δεν το πρόλαβε πριν κλείσει. Από το 2008 άφησε πίσω το χαρτί για την αμιγώς διαδικτυακή απόπειρα του πρωτοποριακού eBike και έκτοτε συνεχίζει να συνεργάζεται με ηλεκτρονικά μέσα τόσο εσωτερικού όσο και εξωτερικού.

Σπύρος Τσαντήλας Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Παρασκευή, 05 Οκτωβρίου 2018 14:52

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon