.
Κατηγορία Αλλοι
Παρασκευή, 15 Ιουνίου 2018 13:27

Dani Pedrosa – Ανακοίνωσε επίσημα ότι… δεν ξέρει τι θα κάνει στο μέλλον

 

Μια από τις πλέον “άκυρες” συνεντεύξεις τύπου

Όλα ήταν έτοιμα το απόγευμα της Πέμπτης στις εγκαταστάσεις τις πίστας του Montmelo στην Βαρκελώνη. Η αίθουσα τύπου είχε γεμίσει με δημοσιογράφους και υπήρχε επίσης και ζωντανή αναμετάδοση στην επίσημη ιστοσελίδα των MotoGP.

O λόγος; Ο Dani Pedrosa, θα ανακοίνωνε τα μελλοντικά σχέδια του, μετά από την ανακοίνωση λύσης της συνεργασίας με την ομάδα της Honda, ύστερα από 18 ολόκληρα χρόνια. Το ενδιαφέρον φυσικά, πολύ μεγάλο…

Εκεί λοιπόν που όλοι περίμεναν τον συμπαθή αναβάτη να ανακοινώσει κάτι σημαντικό, αυτός είπε, εμφανώς αμήχανος είναι η αλήθεια, τα εξής:

“Ζητώ συγγνώμη που σας έφερα εδώ σήμερα, καθώς πραγματικά περίμενα ότι θα είχα κάτι σημαντικό να σας πω. Πίστευα ότι θα είμαι σε θέση για κάτι τέτοιο, δυστυχώς όμως, ορισμένα πράγματα δεν είναι ακόμα ξεκάθαρα και έτσι επιφυλάσσομαι για τις όποιες ανακοινώσεις.

Το μόνο που μπορώ να πω είναι ότι είχα αρκετές προτάσεις, καλές προτάσεις, οι οποίες όμως πρέπει να διευκρινιστούν στις λεπτομέρειες τους και εγώ από την πλευρά μου, χρειάζομαι χρόνο για να τις σκεφτώ.

Δεν θέλω να βιαστώ και να πάρω λάθος αποφάσεις, από την άλλη όμως, θα πρέπει σίγουρα να ξεκαθαρίσουν τα πράγματα σύντομα, ώστε να έχω καθαρή σκέψη και να επικεντρωθώ και πάλι στο πρωτάθλημα, το οποίο έχει συνέχεια ακόμα.

Προς το παρόν πάντως, δεν έχω κάτι περισσότερο να πω, η κατάσταση είναι αυτή που σας παρουσίασα, εν καιρώ θα έχω περισσότερα νέα.”

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Κώστας Γαμβρούλης

Βρίσκεται στον χώρο του ειδικού τύπου από το 2006, με μικρό πέρασμα από τα τετράτροχα, μια αναγκαία συνθήκη για να μεταπηδήσει στην μεγάλη του αγάπη, τα δίτροχα. Το ίδιο πάθος μοιράζεται και για την μουσική, ως ακροατής και “γρατζούνερ” έγχορδων.

Κώστας Γαμβρούλης Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Δευτέρα, 04 Μαρτίου 2019 14:12

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon