.
Κατηγορία Αλλοι
Τετάρτη, 13 Ιουνίου 2018 12:57

Dani Pedrosa - Θα αποσυρθεί από τους αγώνες;

 

Οι φήμες δίνουν και παίρνουν πριν την επίσημη ανακοίνωση

Μετά την διακοπή της συνεργασίας του με τη Honda, ο επί 18 χρόνια πιστός αναβάτης του HRC έχει ανακοινώσει πως στο GP της Βαρκελώνης θα μάθουμε τι σχεδιάζει για το μέλλον. Όμως λίγο πριν την επίσημη ανακοίνωση, οι φήμες οργιάζουν για απόσυρση του Ισπανού αναβάτη από την αγωνιστική δράση.

Σύμφωνα με αναφορές του Speedweek.com, ο Pedrosa θα ανακοινώσει την απόσυρση του από τους αγώνες, στο τέλος της σεζόν του 2018.

Με όλες τις εργοστασιακές θέσεις να έχουν καλυφθεί, ο Pedrosa πιθανώς να κρεμάσει τα γάντια, μετά από 296 αγώνες!

Μία διαφορετική πιθανότητα θα μπορούσε να είναι η ένταξη του Ισπανού σε μια περιφερειακή ομάδα της Yamaha, μετά και την αποχώρηση της Tech 3 που το 2019 θα αγωνίζεται με την ΚΤΜ, ομάδα πίσω από την οποία ίσως βρεθεί η Petronas.

Αναμένουμε την επίσημη ανακοίνωση του Dani Pedrosa την Πέμπτη 14/6/2018 στο GP της Καταλονίας.

Σημειώστε πως οι πιθανότητες γέρνουν υπέρ της απόσυρσης, αν σκεφτεί κανείς πως η ανακοίνωση του Pedrosa θα καλυφθεί live από το MotoGP, ενώ ο Ισπανός θα μιλήσει από το HRC Hositality και όχι από κάποιο ουδέτερο σημείο. Και αν αποσυρθεί από την αγωνιστική δράση, μήπως θα συνεχίσει με τη Honda σε κάποια διαφορετική θέση;

Λίγη υπομονή ακόμα.

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Κώστας Γκαζής

Σπούδασε δημοσιογραφία και ΜΜΕ στο Farnborough College of Technology, και κατόπιν σκηνοθεσία και σενάριο για κινηματογράφο στο Westminster University στο Λονδίνο. Συντάκτης μοτοσικλέτας και ATV σε περιοδικά / ένθετα / τηλεόραση για τα προηγούμενα 20 χρόνια. Ξεκίνησε το 1999 από το περιοδικό "ΜΟΤΟ", και στη συνέχεια πέρασε ως συντάκτης από τα περιοδικά "0300", "2 Τροχοί", "MotoXtreme" και "Moto-Τρίτη" -στο τελευταίο διευθυντής σύνταξης τα τελευταία χρόνια.

Στην τηλεόραση δούλεψε ως συντάκτης / παρουσιαστής στην εκπομπή "TRACTION", από το 2003-2009, ενώ ήταν παρουσιαστής στην εκπομπή ποδηλάτου "2 Πετάλια Δρόμος" για την ΕΤ3, από το Σεπτέμβριο του 2011 έως τον Δεκέμβριο του 2012.

Ήταν υπεύθυνος για την ύλη μοτοσυκλέτας του ένθετου Turbo Derby κατά τη διάρκεια 2008-2009.
Συμμετείχε ως αγωνιζόμενος ATV σε χώμα και άσφαλτο, στους ελληνικούς αγώνες, για 2 χρόνια.
Κέρδισε το πρώτο βραβείο στον διαγωνισμό διηγήματος νέων συγγραφέων «Hotel Internet» των εκδόσεων Πατάκη, με «το αγαπημένο σου ξόρκι», το οποίο εκδόθηκε στο συλλογικό έργο «Χαμένοι στο Διαδίκτυο» (ISBN: 9789601631103).

Κώστας Γκαζής Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Τετάρτη, 13 Ιουνίου 2018 13:29

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon