.
Κατηγορία Αλλοι
Τετάρτη, 13 Ιουνίου 2018 14:26

Video – Onboard στο Erzbergrodeo από την 100ή στην 9η θέση!

 

Ένα επικό δίωρο βίντεο από τον Pol Tarrés

 

Αν θες να πάρεις μια γεύση από (σχεδόν) πρώτο χέρι του πώς είναι να τρέχεις στο Erzbergrodeo Hare Scramble, αυτό το βίντεο είναι για σένα.

Με διάρκεια 2 ώρες και 14 λεπτά περίπου, πρόκειται για μια επική λήψη με action camera από τον Ισπανό αναβάτη Pol Tarrés ολόκληρης της βασικής διαδρομής του Erzberg, από τον πανικό της εκκίνησης στη βάση του μεταλλείου, μέχρι και τους κολασμένους βραχόκηπους που οδηγούν στη Μέκκα του τερματισμού.

Για τον δε Tarrés, αυτή η προσπάθεια είναι δύο φορές πιο συναρπαστική, διότι ξεκινά από την 100ή θέση, ως προκρίθηκε στον Πρόλογο, για να τερματίσει ούτε λίγο, ούτε πολύ ένατος!

Για τους σκληροπυρηνικούς φίλους του Hard Enduro λοιπόν (και όχι μόνο) και εφόσον υπάρχει ο χρόνος διαθέσιμος, αυτό το βίντεο μας μεταφέρει μέσα στις σκόνες και τα μονοπάτια του Hare Scramble – και μην ανησυχείτε όταν λερώνεται ο φακός της κάμερας, ο Tarrés την καθαρίζει διαρκώς ώστε να απολαύσουμε σε όλο του το μεγαλείο τον πανικό του δύσκολου αυτού αγώνα.

Βίντεο

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Σπύρος Τσαντήλας

Λίγο μετά το τέλος των σπουδών του στο Τμήμα Φυσικής του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών και τους απαραίτητους 18 μήνες στρατιωτικής θητείας, πρωτομπήκε στον χώρο από το περιοδικό ΜΟΤΟ στις αρχές του 2000.

Συνέχισε περνώντας από σχεδόν όλα τα περιοδικά του χώρου, 2Τροχοί, 0300, Moto Τρίτη – ξέφυγε το Powerbikes που δεν το πρόλαβε πριν κλείσει. Από το 2008 άφησε πίσω το χαρτί για την αμιγώς διαδικτυακή απόπειρα του πρωτοποριακού eBike και έκτοτε συνεχίζει να συνεργάζεται με ηλεκτρονικά μέσα τόσο εσωτερικού όσο και εξωτερικού.

Σπύρος Τσαντήλας Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Τετάρτη, 13 Ιουνίου 2018 14:30

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon