.
Κατηγορία Αλλοι
Δευτέρα, 11 Ιουνίου 2018 17:28

O Andrea Iannone στην Aprilia για δύο χρόνια

 

Ο Maniac παίρνει τη θέση του Scott Redding

Λίγες μόλις μέρες αφότου η Suzuki ανακοίνωσε πως δε θα ανανεώσει το συμβόλαιο του Andrea Iannone, ήρθε και η επίσημη ανακοίνωση για το μέλλον του.

Παρότι το όνομά του έχει ακουστεί για διάφορες ομάδες, μεταξύ αυτών και η Ducati μετά την επίσημη φυγή του Jorge Lorenzo, ο Andrea Iannone υπέγραψε συμβόλαιο διετούς διάρκειας με την εργοστασιακή ομάδα της Aprilia.

Εκεί θα συναντήσει τον Aleix Espargaro, παίρνοντας τη θέση του Scott Redding που δε θα συνεχίσει με το Ιταλικό εργοστάσιο και του χρόνου.

Ο 28χρονος Iannone, γνωστός και ως The Maniac λόγω του παράτολμου τρόπου με τον οποίο οδηγεί, ξεκίνησε φέτος πολύ άσχημα τη χρονιά, ωστόσο όλα άλλαξαν αργότερα. Για την ακρίβεια, μόλις του ανακοινώθηκε από τη Suzuki πως δε θα συνεχίσει εκεί του χρόνου, ανέβηκε δύο φορές στο βάθρο (σε Austin και Jerez), ενώ έφτασε πολύ κοντά και στο Mugello, όπου έμεινε τέταρτος πίσω από τον Valentino Rossi.

Στο μεταξύ βέβαια η Suzuki έκλεισε στη θέση του τον ταλαντούχο Ισπανό Joan Mir – οποίος αποτέλεσε μήλον της έριδος για πολλές ομάδες – και φυσικά κράτησε τον επίσης ταλαντούχο και αποδεδειγμένα γρήγορο Alex Rins.

 

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Σπύρος Τσαντήλας

Λίγο μετά το τέλος των σπουδών του στο Τμήμα Φυσικής του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών και τους απαραίτητους 18 μήνες στρατιωτικής θητείας, πρωτομπήκε στον χώρο από το περιοδικό ΜΟΤΟ στις αρχές του 2000.

Συνέχισε περνώντας από σχεδόν όλα τα περιοδικά του χώρου, 2Τροχοί, 0300, Moto Τρίτη – ξέφυγε το Powerbikes που δεν το πρόλαβε πριν κλείσει. Από το 2008 άφησε πίσω το χαρτί για την αμιγώς διαδικτυακή απόπειρα του πρωτοποριακού eBike και έκτοτε συνεχίζει να συνεργάζεται με ηλεκτρονικά μέσα τόσο εσωτερικού όσο και εξωτερικού.

Σπύρος Τσαντήλας Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Δευτέρα, 11 Ιουνίου 2018 17:30

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon