Παρασκευή, 01 Ιουνίου 2018 11:04

Ο Νίκος Καμπούρης στο Erzbergrodeo

 

Μπαίνει στη μάχη από σήμερα η Ελληνική συμμετοχή με Sherco

Ένας αναβάτης με Motocross καταβολές, ο Νίκος Καμπούρης, εκπροσωπεί την Ελλάδα στο Erzbergrodeo Red Bull Hare Scramble 2018, το οποίο ξεκίνησε από χτες.

Η πρώτη μέρα είχε κατατακτήριες δοκιμές κατά κύριο λόγο, αλλά από σήμερα αρχίζει το βαρύ μενού με τον περίφημο Πρόλογο, στον οποίο θα πάρει μέρος και ο Νίκος με το Sherco 300 SE του.

Του ευχόμαστε κάθε επιτυχία στον δύσκολο Αυστριακό αγώνα, τον οποίο μπορείτε να παρακολουθήσετε ζωντανά από το ιντερνετικό κανάλι της Red Bull.

nikos kabouris 2

Σπύρος Τσαντήλας

Λίγο μετά το τέλος των σπουδών του στο Τμήμα Φυσικής του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών και τους απαραίτητους 18 μήνες στρατιωτικής θητείας, πρωτομπήκε στον χώρο από το περιοδικό ΜΟΤΟ στις αρχές του 2000.

Συνέχισε περνώντας από σχεδόν όλα τα περιοδικά του χώρου, 2Τροχοί, 0300, Moto Τρίτη – ξέφυγε το Powerbikes που δεν το πρόλαβε πριν κλείσει. Από το 2008 άφησε πίσω το χαρτί για την αμιγώς διαδικτυακή απόπειρα του πρωτοποριακού eBike και έκτοτε συνεχίζει να συνεργάζεται με ηλεκτρονικά μέσα τόσο εσωτερικού όσο και εξωτερικού.

Σπύρος Τσαντήλας Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Παρασκευή, 01 Ιουνίου 2018 13:12
Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon