.
×

Σημείωση

There was a problem rendering your image gallery. Please make sure that the folder you are using in the Simple Image Gallery Pro plugin tags exists and contains valid image files. The plugin could not locate the folder: images/stories//agonistiki_kinisi/nea_pagkosmio/2018/trial/ecup_2018/
Κατηγορία Αλλοι
Πέμπτη, 12 Απριλίου 2018 12:33

TrialE Cup 2018 - Gas Gas & Loris Gubian μαζί

 

Ενώνουν τις δυνάμεις τους για τη 2η σερί νίκη στον θεσμό

Στην διεθνή αγωνιστική δράση επιστρέφει ο Loris Gubian για το 2018 με τη συμμετοχή του στην φετινή και δεύτερη έκδοση του Παγκόσμιου Κυπέλλου TrialE Cup που πραγματοποιείται με ηλεκτρικές trial μοτοσυκλέτες.

Ο Γάλλος αναβάτης θα αγωνιστεί φέτος στον νεοσύστατο θεσμό, που είναι ουσιαστικά ένα κύπελλο επίδειξης με μόλις δύο αγώνες μέσα στη χρονιά (γαλλικό και βέλγικο GP), με την ομάδα της Gas Gas,η οποία έγραψε πέρσι ιστορία: με αναβάτη τον  Marc Colomer η Gas Gas ήταν ο πρώτος κατασκευαστής που κέρδισε επίσημο αγώνα επιπέδου παγκοσμίου με ηλεκτροκίνητη trial.

Marc Colomer TrialGP Lourdes 2017

Ο Gubian που έχει κερδίσει τον τίτλο του Junior Παγκόσμιου Πρωταθλητή το 2008 αλλά και τον εθνικό τίτλο της χώρας του πέντε φορές (με Gas Gas) θα αγωνιστεί παράλληλα και στο ισπανικό ηλεκτρικό πρωτάθλημα trial (ναι, οι Ισπανοί έχουν ήδη τέτοιο πρωτάθλημα) για να αποκτήσει ακόμη μεγαλύτερη εμπειρία με την ηλεκτροκίνητη Gas Gas TXE που αποτελεί την μοναδική μοτοσυκλέτα μέχρι στιγμής στην κατηγορία που φέρει μηχανικό συμπλέκτη αλλά και κιβώτιο έξι σχέσεων.

gas gas txe 2018

Στόχος του Gubian είναι φυσικά η δεύτερη σερί νίκη για την ομάδα της Gas Gas, η προσωπική του επιτυχία, αλλά και η εξέλιξη της μοτοσυκλέτας αφού αποτελεί παράλληλα και αναβάτη εξέλιξης για τους Ισπανούς.

Φωτογραφίες

 

{gallery}/agonistiki_kinisi/nea_pagkosmio/2018/trial/ecup_2018/{/gallery}

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Θοδωρής Ξύδης

Ο Θοδωρής Ξύδης είναι συντάκτης ειδικού Τύπου-δημοσιογράφος από το 2005. Ξεκίνησε να εργάζεται το 2006 στο site του περιοδικού Auto Τρίτη και την επόμενη χρονιά στο περιοδικό μοτοσυκλέτας Moto Τρίτη. Εκεί παρέμεινε μέχρι και το 2016, εκτελώντας έως και χρέη αρχισυντάκτη/διευθυντή σύνταξης. Από το 2016 αποτελεί μέλος της ομάδας του BIKEIT! Απόφοιτος του New York College με πτυχίο στην Επικοινωνία, με αγάπη για την φωτογραφία, τα gadgets και για οτιδήποτε έχει τροχούς και... αυτοκινείται.

Θοδωρής Ξύδης Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Πέμπτη, 12 Απριλίου 2018 12:38

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon