.
×

Σημείωση

There was a problem rendering your image gallery. Please make sure that the folder you are using in the Simple Image Gallery Pro plugin tags exists and contains valid image files. The plugin could not locate the folder: images/stories//agonistiki_kinisi/nea_pagkosmio/2018/trial/ecup_2018/
Κατηγορία Αλλοι
Πέμπτη, 12 Απριλίου 2018 13:46

Aprilia Racing – Στους αγώνες και στους τέσσερις τροχούς!

 

Δίνει τον 1.000άρη V4 σε Πρωτάθημα Πρωτοτύπων

Αγωνιστική παρουσία και στους τέσσερις τροχούς θα έχει η Aprilia φέτος έπειτα και από την επίσημη ανακοίνωση της συνεργασίας της με την ιταλική Wolf Racing Cars  που εξειδικεύεται στην παραγωγή αγωνιστικών πρωτοτύπων, τα οποία και αγωνίζονται σε πρωταθλήματα αντοχής και αναβάσεων (hill climb).

wolf gb08 thunder

Ο κινητήρας που επέλεξε η Wolf Racing Cars δεν είναι άλλος από τον V4 με την περιεχόμενη γωνία των 65 μοιρών που κινεί την RSV4, με την εταιρία από το Noale να προετοιμάζει το μοτέρ για χρήση σε τετράτροχο.

Aprilia RSV4 engine

Η επιλογή της Wolf Racing Cars είναι απόλυτα δικαιολογημένη, αν ρίξει κανείς μια ματιά στο αγωνιστικό παλμαρέ του συγκεκριμένου κινητήρα που έχει κερδίσει τέσσερις τίτλους κατασκευαστών και τρεις αναβατών στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Superbike, ενώ έχει κάνει και το double το 2015 στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα Superstock 1000. Επιπλέον λόγος για την επιλογή των Ιταλών είναι και το χαμηλό κόστος σε σχέση με την προσφερόμενη απόδοση. Μην ξεχνάτε ότι η συγκεκριμένη εταιρία “ζει” από την πώληση και ενοικίαση των αγωνιστικών της,

Ο V4 των 201 ίππων, θα τοποθετηθεί στο πρωτότυπο Wolf GB08 Thunder (Sport Prototype class E2SS), με το οποίο η Wolf Racing Cars θα εφοδιάσει το ενιαίο από φέτος Ιταλικό Πρωτάθλημα Πρωτοτύπων. Πρώτος από τους έξι αγώνες την 1η Ιουνίου στην Monza.

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Θοδωρής Ξύδης

Ο Θοδωρής Ξύδης είναι συντάκτης ειδικού Τύπου-δημοσιογράφος από το 2005. Ξεκίνησε να εργάζεται το 2006 στο site του περιοδικού Auto Τρίτη και την επόμενη χρονιά στο περιοδικό μοτοσυκλέτας Moto Τρίτη. Εκεί παρέμεινε μέχρι και το 2016, εκτελώντας έως και χρέη αρχισυντάκτη/διευθυντή σύνταξης. Από το 2016 αποτελεί μέλος της ομάδας του BIKEIT! Απόφοιτος του New York College με πτυχίο στην Επικοινωνία, με αγάπη για την φωτογραφία, τα gadgets και για οτιδήποτε έχει τροχούς και... αυτοκινείται.

Θοδωρής Ξύδης Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Πέμπτη, 12 Απριλίου 2018 13:50

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon