.
Κατηγορία Αλλοι
Τρίτη, 06 Μαρτίου 2018 19:22

Rally Raid Trophy – Πρωτάθλημα με συνδυασμό τριών Rally

 

Tuareg Rallye, Rally Albania και Serres Rally

 

Την δημιουργία ενός mini πρωταθλήματος, με το όνομα Rally Raid Trophy, συμφώνησαν οι διοργανωτές τριών αγώνων Rally που διοργανώνονται στην ίδια… γειτονιά του πλανήτη, περιμετρικά της Μεσογείου.

Συγκεκριμένα, οι τρεις “γύροι” του πρωταθλήματος αυτού αποτελούν και τα προκαθορισμένα Rally σε Mαρόκο (Tuareg Rallye), Αλβανία (Rally Albania) και Σέρρες (Serres Rally).

To Rally Raid Trophy αφορά μόνο την κατηγορία των μοτοσυκλετών και οι αγωνιζόμενοι σε αυτό, θα πρέπει –φυσικά- να δώσουν το παρών και στους τρεις αγώνες, με την βαθμολογία και την κατάταξη να προκύπτει μέσα από την βαθμολογία της γενικής για κάθε Rally ξεχωριστά.

Ο πρώτος, ο αναβάτης που θα συγκεντρώσει την υψηλότερη αθροιστικά βαθμολογία και στα τρία Rally, θα είναι και ο νικητής, κερδίζοντας χρηματικό έπαθλο και δικαίωμα δωρεάν συμμετοχής στις τρεις αυτές διοργανώσεις του 2019, ενώ στην πρώτη πεντάδα του Rally Raid Trophy, θα απονεμηθούν κύπελλα.

Υπενθυμίζουμε ότι ήδη βρίσκεται σε εξέλιξη το Tuareg Rallye, με τις ελληνικές συμμετοχές της Πολυτίμης Κυριακοπούλου και του διοργανωτή του Serres Rally, Δημήτρη Αθανασουλόπουλου.

Το προγραμμα των δύο επόμενων αγώνων του Rally Raid Trophy είναι:

Rally Albania 9-16 Ιουνίου 2018
Serres Rally 25-31 Aυγούστου 2018

Περισσότερες πληροφορίες ΕΔΩ.   

 

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Κώστας Γαμβρούλης

Βρίσκεται στον χώρο του ειδικού τύπου από το 2006, με μικρό πέρασμα από τα τετράτροχα, μια αναγκαία συνθήκη για να μεταπηδήσει στην μεγάλη του αγάπη, τα δίτροχα. Το ίδιο πάθος μοιράζεται και για την μουσική, ως ακροατής και “γρατζούνερ” έγχορδων.

Κώστας Γαμβρούλης Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Τρίτη, 06 Μαρτίου 2018 19:22

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon