.
Κατηγορία Αλλοι
Δευτέρα, 05 Μαρτίου 2018 16:59

Muklada Sarapuech - Η πρώτη γυναίκα που κερδίζει αγώνα του Asia Production 250!

 

Απίστευτη επίδοση από την αναβάτρια της AP Honda Racing

Η αναβάτρια από την Ταϊλάνδη, Muklada Sarapuech εντυπωσίασε άπαντες, καταφέρνοντας να κερδίσει, με εντυπωσιακό μάλιστα τρόπο, αγώνα του ιδιαίτερα σκληρού Asia Prodction 250, κερδίζοντας όλους τους άντρες αναβάτες, στην πίστα Chang International Circuit!

muklada sarapuech 13

Το 2015 η Muklada Sarapuech είχε στεφθεί Πρωταθλήτρια του Asia Dream Cup, ενώ τώρα γράφει ξανά ιστορία, στον πρώτο γύρο του Πρωταθλήματος Idemitsu FIM Asia Road Racing του 2018, όπου έγινε η πρώτη γυναίκα που κερδίζει αγώνα στην κατηγορία Asia Production 250cc (σσ. οι αγωνιζόμενοι συμμετέχουν με μοτοσυκλέτες που βασίζονται σε δικύλινδρα Supersport μοντέλα παραγωγής).

muklada sarapuech 2

Στην πίστα Chang έγιναν 2 αγώνες, με την Muklada να δέχεται δύο ποινές στον 1ο, όπου και κατατάχθηκε 7η τελικά.

muklada sarapuech 4

Στον 2ο αγώνα όμως, η απόδοση ήταν θεαματική, και όχι μόνο δεν άφησε περιθώριο να της επιβληθεί κάποια ποινή, αλλά άφησε τους πάντες με το στόμα ανοιχτό.

muklada sarapuech 15

Κι αυτό γιατί ενώ η Muklada βρισκόταν στην 3η θέση, βγήκε εκτός πίστας για να μπει ξανά στον αγώνα στην 11η θέση, με 2 μόλις γύρους να απομένουν. Κι όμως! Σε αυτούς τους 2 γύρους η Ταιλανδέζα πέρασε… ΟΚΤΩ αναβάτες (οι άλλοι 2 έπεσαν) και πήρε μια απίστευτη νίκη!

Δείτε ΕΔΩ τα αποτελέσματα του 2ου αγώνα, με την Muklada Sarapuech πρώτη ανάμεσα σε 25 αναβάτες!

muklada sarapuech 12

Έτσι, μετά τον 1ο αγώνα της χρονιάς, πρώτος στη γενική βαθμολογία είναι ο Anupab Sarmoon με 36 βαθμούς, ενώ η Muklada ισοβαθμεί με τον Rafid Topan στη δεύτερη θέση, έχοντας 31 βαθμούς!

Φωτογραφίες

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Κώστας Γκαζής

Σπούδασε δημοσιογραφία και ΜΜΕ στο Farnborough College of Technology, και κατόπιν σκηνοθεσία και σενάριο για κινηματογράφο στο Westminster University στο Λονδίνο. Συντάκτης μοτοσικλέτας και ATV σε περιοδικά / ένθετα / τηλεόραση για τα προηγούμενα 20 χρόνια. Ξεκίνησε το 1999 από το περιοδικό "ΜΟΤΟ", και στη συνέχεια πέρασε ως συντάκτης από τα περιοδικά "0300", "2 Τροχοί", "MotoXtreme" και "Moto-Τρίτη" -στο τελευταίο διευθυντής σύνταξης τα τελευταία χρόνια.

Στην τηλεόραση δούλεψε ως συντάκτης / παρουσιαστής στην εκπομπή "TRACTION", από το 2003-2009, ενώ ήταν παρουσιαστής στην εκπομπή ποδηλάτου "2 Πετάλια Δρόμος" για την ΕΤ3, από το Σεπτέμβριο του 2011 έως τον Δεκέμβριο του 2012.

Ήταν υπεύθυνος για την ύλη μοτοσυκλέτας του ένθετου Turbo Derby κατά τη διάρκεια 2008-2009.
Συμμετείχε ως αγωνιζόμενος ATV σε χώμα και άσφαλτο, στους ελληνικούς αγώνες, για 2 χρόνια.
Κέρδισε το πρώτο βραβείο στον διαγωνισμό διηγήματος νέων συγγραφέων «Hotel Internet» των εκδόσεων Πατάκη, με «το αγαπημένο σου ξόρκι», το οποίο εκδόθηκε στο συλλογικό έργο «Χαμένοι στο Διαδίκτυο» (ISBN: 9789601631103).

Κώστας Γκαζής Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Δευτέρα, 05 Μαρτίου 2018 23:24

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon