.
Κατηγορία Αλλοι
Παρασκευή, 02 Μαρτίου 2018 12:50

AMA SX 2018, Honda – Αναρρώνουν οι Ken Roczen και Cole Seely

 

Βελτίωση και για τους δύο αναβάτες του Team HRC

 

Σε φάση ανάρρωσης βρίσκονται και οι δύο εργοστασιακοί αναβάτες της Honda Racing Corporation, για το αμερικάνικο πρωτάθλημα Supercross, Ken Roczen και Cole Seely.

Ο Γερμανός εργοστασιακός αναβάτης της HRC που θα χάσει και τη φετινή σεζόν εξαιτίας του σοβαρού του τραυματισμού στο χέρι, αφαίρεσε τα ράμματα την περασμένη Τρίτη 27 Φεβρουαρίου και από τις πέντε τομές που αποκόμισε από την εγχείρηση. Παράλληλα έκανε και ακτινογραφία για να εκτιμηθεί εκ νέου η κατάσταση της προόδου του.

Ο Roczen συνεχίζει να φορά κολάρο στο λαιμό και θα πραγματοποιήσει το επόμενο ιατρικό check up σε περίπου δύο εβδομάδες. Όσον αφορά στην ψυχολογική κατάσταση του άτυχου Roczen, ο οποίος τραυματίστηκε σοβαρά και την περσινή χρονιά στην αρχή του πρωταθλήματος έχοντας προλάβει να πάρει δύο σερί νίκες, σύμφωνα με την Honda ο Γερμανός νιώθει αισιόδοξος και ελπίζει να είναι 100% έτοιμος για την έναρξη του αμερικάνικου πρωταθλήματος AMA Motocross, που θα γίνει στις 19 Μαΐου.

Σε καλύτερη κατάσταση είναι και ο Cole Seely που είχε εισαχθεί στο νοσοκομείο St. Joseph’s στην Tampa, των Η.Π.Α., μετά τα κατάγματα που αποκόμισε σε ιερό οστό και λεκάνη στον αγώνα της Tampa. Αναμένεται να πάρει εξιτήριο μέχρι και το τέλος της εβδομάδας και να γυρίσει στην Florida όπου και θα προχωρήσει η ανάρρωσή του μέχρι και τον επόμενο ιατρικό έλεγχο.

Να θυμίσουμε πως η εργοστασιακή ομάδα της Honda, έμεινε χωρίς αναβάτες για τους επόμενους γύρους του πρωταθλήματος και αναγκάστηκε να “δανειστεί” των Cristian Craig της GEICO Honda, για τον αγώνα της Atlanta, χωρίς να έχει αποφασίσει ακόμη ποιοι θα οδηγήσουν τις δύο εργοστασιακές CRF450R για το υπόλοιπο της σεζόν.

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Θοδωρής Ξύδης

Ο Θοδωρής Ξύδης είναι συντάκτης ειδικού Τύπου-δημοσιογράφος από το 2005. Ξεκίνησε να εργάζεται το 2006 στο site του περιοδικού Auto Τρίτη και την επόμενη χρονιά στο περιοδικό μοτοσυκλέτας Moto Τρίτη. Εκεί παρέμεινε μέχρι και το 2016, εκτελώντας έως και χρέη αρχισυντάκτη/διευθυντή σύνταξης. Από το 2016 αποτελεί μέλος της ομάδας του BIKEIT! Απόφοιτος του New York College με πτυχίο στην Επικοινωνία, με αγάπη για την φωτογραφία, τα gadgets και για οτιδήποτε έχει τροχούς και... αυτοκινείται.

Θοδωρής Ξύδης Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Παρασκευή, 02 Μαρτίου 2018 12:52

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon