.
Κατηγορία Αλλοι
Παρασκευή, 02 Μαρτίου 2018 11:42

AMA SX 2018: Με Christian Craig η Honda HRC στην 450SX

 

Λόγω των τραυματισμών των Ken Roczen και Cole Seely

Τον αναβάτη της GEICO Honda, Christian Craig, επέλεξε η HRC γα να αγωνιστεί στον επόμενο, 9ο γύρο του αμερικάνικου πρωταθλήματος Supercross, εξαιτίας του… αποδεκατισμού των  άτυχων εργοστασιακών αναβατών Ken Roczen και Cole Seely, οι οποίοι υποφέρουν από τραυματισμούς. Πιο σοβαρή η κατάσταση του Roczen μεταξύ των δύο.

Ο Craig που βρίσκεται αυτή τη στιγμή στην 6η θέση του πρωταθλήματος 250SX της Δυτικής Περιφέρειας, δεν θα μπορούσε να είναι τίποτα άλλο εκτός από εκστασιασμένος που θα ανέβει στην μεγάλη κατηγορία στη σέλα του εργοστασιακού CRF450R.

Είμαι εκστασιασμένος που θα αγωνιστώ με την CRF450R τα επόμενα Σαββατοκύριακα, αλλά παράλληλα είμαι στενοχωρημένος για τους Cole και Ken. Ο Cole και εγώ προπονούμαστε και κάνουμε σχεδόν τα πάντα μαζί και βλέποντάς τον να τραυματίζεται το προηγούμενο Σαββατοκύριακο με πείραξε πραγματικά. Δούλεψα με την ομάδα (σ.σ. την HRC) σε δύο αγώνες πέρσι αλλά και ολόκληρο το καλοκαίρι και για αυτό ξέρουμε καλά ο ένας τον άλλο. Έχω επίσης μια πολύ καλή ιδέα για το set up που προτιμώ στην μοτοσυκλέτα.¨, δήλωσε ο Craig μεταξύ άλλων.

Ο Αμερικανός αναβάτης αγωνίστηκε και πέρσι σε δύο αγώνες με την HRC, κερδίζοντας δύο 11ες θέσεις φτάνοντας έτσι τις συνολικές του εργοστασιακές συμμετοχές στις τέσσερις., ενώ τερμάτισε στην 11η θέση του πρωταθλήματος στην μεγάλη κατηγορία.

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Θοδωρής Ξύδης

Ο Θοδωρής Ξύδης είναι συντάκτης ειδικού Τύπου-δημοσιογράφος από το 2005. Ξεκίνησε να εργάζεται το 2006 στο site του περιοδικού Auto Τρίτη και την επόμενη χρονιά στο περιοδικό μοτοσυκλέτας Moto Τρίτη. Εκεί παρέμεινε μέχρι και το 2016, εκτελώντας έως και χρέη αρχισυντάκτη/διευθυντή σύνταξης. Από το 2016 αποτελεί μέλος της ομάδας του BIKEIT! Απόφοιτος του New York College με πτυχίο στην Επικοινωνία, με αγάπη για την φωτογραφία, τα gadgets και για οτιδήποτε έχει τροχούς και... αυτοκινείται.

Θοδωρής Ξύδης Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Παρασκευή, 02 Μαρτίου 2018 11:45

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon